Σαρωτικές ήταν οι Γυναίκες της Ελπίδας Αμπελοκήπων απέναντι στη Νίκη Αλεξανδρούπολης, την οποία κέρδισαν με 3-0 σετ, πραγματοποιώντας καταπληκτική εμφάνιση και ανταμείβοντας τους φιλάθλους που γέμισαν το «Ι. Λεμονίδης»!

Στο κατ’ όνομα ντέρμπι κορυφής του ομίλου, οι «πράσινες» πανηγύρισαν την τέταρτη «καθαρή» νίκη τους σε ισάριθμους αγώνες στο πρωτάθλημα της Α2 Γυναικών και αποσπάστηκαν ακόμα περισσότερο από τους διώκτες τους στη βαθμολογία.

Επιπλέον, όμως, οι αθλήτριές μας έδειξαν το μέταλλό τους και απέσπασαν δικαιωματικά το χειροκρότημα των φίλων της ομάδας και των πολυάριθμων κοριτσιών των Ακαδημιών, που δημιούργησαν και πάλι πολύ όμορφη ατμόσφαιρα.

Η εντυπωσιακή παρουσία και η σαφής υπεροχή της ομάδας έδωσε στον κόουτς Γιώργο Γεωργιάδη την ευκαιρία να χρησιμοποιήσει όλες τις παίκτριες, αλλάζοντας πλήρως την σύνθεση στο τρίτο σετ.

Ξεχωριστή πινελιά αποτέλεσε ο διαγωνισμός με έπαθλο μία μπάλα βόλεϊ, με ιδιόχειρη αφιέρωση από την Σάνια Κόγιτς-Τζούριτς, που κληρώθηκε μεταξύ των αθλητριών των Ακαδημιών και έδωσε μοναδική χαρά στη μικρή νικήτρια!

Τα σετ: 25-14, 25-19, 25-16.

ΑΣ ΕΛΠΙΣ: Ράντοβιτς, Παντελίδου, Σουπιώνη, Παπάζογλου, Κόγιτς-Τζούριτς, Κοσμά / Σαουλίδου (λ), Στεργιάκη (λ), Αθανασιάδου, Τριανταφύλλου, Σκουλούδη, Κεσεσίδου, Ρουμπάκη, Βασιλειάδου.

ΓΣΓ ΝΙΚΗ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ: Καράμπαλη, Παπάζογλου, Μπαρή, Μπαχλάβα, Καραμιχάλη, Χατζηχαραλάμπους / Πασπαλά (λ), Καραμπάση (λ), Λαμπρίδου, Αθανασοπούλου, Αφεντουλίδη, Προφαντή, Σαράντη.