Με τον ομορφότερο τρόπο ξεκίνησε η γυναικεία ομάδα της Ελπίδας Αμπελοκήπων την πορεία της στο πρωτάθλημα της Α2 Κατηγορίας για την σεζόν 2021-2022. Οι «πράσινες» νίκησαν τη Γαία Δράμας με 3-0 σετ, στον πρώτο τους επίσημο αγώνα στο «Ι. Λεμονίδης» έπειτα από περίπου ενάμιση χρόνο προσμονής και παίρνοντας ώθηση από τον κόσμο που βρέθηκε στις εξέδρες.

Ειδικά η παρουσία των παιδιών από τις Ακαδημίες Βόλεϊ του συλλόγου έκανε την ατμόσφαιρα γιορταστική και όλοι χάρηκαν την πολυπόθητη επιστροφή στην κανονικότητα.

Σε αγωνιστικό επίπεδο, οι αθλήτριες της Ελπίδας επέβαλαν τον ρυθμό τους και έφτασαν χωρίς δυσκολίες στην επικράτηση, την οποία αφιέρωσαν στην τραυματισμένη συμπαίκτριά τους Πέρσα Παπαδοπούλου, που ήταν παρούσα στην κερκίδα και συμμετείχε με τον τρόπο της στην κοινή προσπάθεια. Ο κόουτς Γιώργος Γεωργιάδης είχε τη δυνατότητα να δώσει χρόνο συμμετοχής και στις 14 παίκτριες.

Ο επόμενος αγώνας της ομάδας μας θα είναι το ερχόμενο Σάββατο (30/10) στην Αλεξανδρούπολη, απέναντι στον τοπικό Φοίνικα.

Τα σετ: 25-15, 25-14, 25-14.

ΑΣ ΕΛΠΙΣ (Γ. Γεωργιάδης): Παντελίδου, Σουπιώνη, Παπάζογλου, Τριανταφύλλου, Κοσμά, Βασιλειάδου / Σαουλίδου (λ), Σιάκη (λ), Ράντοβιτς, Κεσεσίδου, Σκουλούδη, Αθανασιάδου, Δουμπάρατζη, Τσιουκάλα.

ΑΣ ΓΑΙΑ ΔΡΑΜΑΣ (Χρ. Κυριαζίδης): Σωτηρόγλου, Παυλίδου, Χατζημιχαήλ, Παρλόγλου, Παναγιωτίδου, Χιντζίδου / Μαυρίδου (λ), Καπετάνου (λ), Νταλιάνη, Παπαδοπούλου, Καπετάνη, Τουτούνη, Καλούση.


Δείτε το πλήρες photo album της αναμέτρησης στην σελίδα του ΑΣ Ελπίς στο Facebook