Έτοιμη για την εκκίνηση του νέου πρωταθλήματος είναι η γυναικεία ομάδα βόλεϊ της Ελπίδας Αμπελοκήπων, που θα υποδεχθεί τον ΑΣ Γαία Δράμας στο «Ι. Λεμονίδης» το Σάββατο 23 Οκτωβρίου στις 18:00, για την 1η αγωνιστική της Α2 Γυναικών 2021-2022.

Ο προπονητής των «πράσινων» Γιώργος Γεωργιάδης αναφέρθηκε στην προσμονή, αλλά και στις βλέψεις της ομάδας ενόψει της νέας σεζόν, η οποία ξεκινά με πολλή όρεξη και με τη διάθεση στα ύψη.

«Φέτος ας είμαστε αισιόδοξοι ότι θα έχουμε ένα πρωτάθλημα χωρίς απρόοπτα, το οποίο θα μπορέσει να διεξαχθεί και να ολοκληρωθεί κανονικά, έπειτα από ένα πολύ μεγάλο διάστημα αποχής που κράτησε τα παιδιά μακριά από τους αγώνες λόγω της πανδημίας», είπε ο έμπειρος τεχνικός και συμπλήρωσε:
«Έχουμε αισιοδοξία και για την ομάδα μας, που έχει κάνει μία πολύ δυνατή προετοιμασία και έδειξε στα φιλικά παιχνίδια ότι βρίσκεται σε καλή κατάσταση. Είχαμε την ατυχία με την Πέρσα Παπαδοπούλου και ευχή μου για τη νέα σεζόν είναι να μην υπάρξουν άλλοι τραυματισμοί, να έχουν όλα τα παιδιά υγεία, σε όλες τις ομάδες».

Σε ό,τι αφορά στους αγωνιστικούς στόχους της Ελπίδας, ο κ. Γεωργιάδης υπογράμμισε: «Τους στόχους τους θέτουμε κάθε εβδομάδα ξεχωριστά. Δεν θέλω να βάζω μακρινούς στόχους, αλλά επικεντρώνομαι στο επόμενο παιχνίδι κάθε φορά και αυτό είναι κάτι που πιστεύω ότι έχει “περάσει” και στην ομάδα μας. Έτσι πιστεύω ότι θα πάμε πολύ καλά...».

Καταλήγοντας, τόνισε την συμβολή της διοίκησης του συλλόγου στο να δημιουργηθούν οι κατάλληλες προϋποθέσεις γι’ αυτό το νέο ξεκίνημα: «Έχει γίνει μεγάλη προσπάθεια από τους διοικούντες γι’ αυτή τη νέα χρονιά, ώστε όλα να λειτουργούν όπως πρέπει. Όλα αυτά τα στοιχεία συνεισφέρουν ώστε να έχει η ομάδα μας την καλύτερη δυνατή πορεία».