Με νικηφόρο αποτέλεσμα άνοιξαν οι Νεάνιδες της Ελπίδας Αμπελοκήπων την αυλαία της νέας αγωνιστικής περιόδου, καθώς επικράτησαν επί του μαχητικού Περσέα με 3-1 σετ στο «Ι. Λεμονίδης» για την 1η αγωνιστική της Α’ Φάσης του Πρωταθλήματος Κοριτσιών Κ20 της ΕΠΕΣΘ.

Απέναντι σ’ έναν αντίπαλο που προσπάθησε για το καλύτερο, τα κορίτσια του Γιώργου Γεωργιάδη μπήκαν στη νέα σεζόν με ανεβασμένη διάθεση και πολλή όρεξη για βόλεϊ, στοιχεία που είναι βέβαιο ότι θα τις συντροφέψουν και στην συνέχεια του πρωταθλήματος.

Ο κόουτς της ομάδας μοίρασε τον χρόνο συμμετοχής και χρησιμοποίησε αρκετές αθλήτριες που έρχονται από πίσω και θα αποτελέσουν το μέλλον του τμήματος, δείχνοντάς τους εμπιστοσύνη και αποκομίζοντας πολλαπλά κέρδη.

Αξίζει να σημειωθεί ότι τηρήθηκαν σχολαστικά τα υγειονομικά πρωτόκολλα και τα μέτρα περιορισμού της νόσου Covid-19 τόσο από τις αποστολές των ομάδων και τους διαιτητές, όσο και από τους αρκετούς φιλάθλους που έδωσαν το «παρών» στο «Ι. Λεμονίδης». Ο υπεύθυνος Covid-19 του συλλόγου, Γιώργος Ταυλίκος, επιθυμεί να τους ευχαριστήσει για την συνεργασία και την υπευθυνότητα που έδειξαν.

Τα σετ: 25-17, 25-16, 22-25, 25-15.

ΑΣ ΕΛΠΙΣ (Γ. Γεωργιάδης): Στάικου, Τριανταφύλλου, Μανικάκη, Τσιουκάλα, Δουμπάρατζη, Βασιλειάδου / Σιάκη (λ), Σαουλίδου (λ), Ταυλίκου, Σιχλετίδη-Κλείτσα, Αν. Μπαλούτη, Ελ. Μπαλούτη, Γκιζάρη.

ΟΠΑΘ ΠΕΡΣΕΑΣ (Αλ. Καμπερίδης): Καραδημητρά, Αλ. Κουτσολούκα, Αθ. Κουτσολούκα, Βογιατζόγλου, Λουκίδη, Μπετσούνη / Βλάχου (λ), Καλεντέρογλου (λ), Γκελτή, Τάνη.