Τη φανέλα της Ελπίδας Αμπελοκήπων θα φορέσει ξανά η Θεοδοσία Κοσμά, η επιστροφή της οποίας στον σύλλογό μας ολοκληρώθηκε στην εκπνοή της μεταγραφικής περιόδου και θα αποτελέσει μία πολύτιμη προσθήκη για τον προπονητή Γιώργο Γεωργιάδη ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Η 24χρονη αθλήτρια, που έχει ύψος 1,76μ. και αγωνίζεται ως ακραία, επανέρχεται στην Ελπίδα έπειτα από την προηγούμενη θητεία της την σεζόν 2019-2020. Παλαιότερα είχε αποτελέσει μέλος του Άρη, ξεκινώντας από τις ακαδημίες και φτάνοντας μέχρι την Α1 Γυναικών, της Νέας Γενεάς Ασβεστοχωρίου, καθώς και του Ναυάρχου Βότση, στον οποίο ανήκε την περσινή περίοδο.

Στις πρώτες δηλώσεις μετά την οριστικοποίηση της επιστροφής της στην Ελπίδα Αμπελοκήπων, η αθλήτρια δήλωσε:
«Είμαι πολύ χαρούμενη που επιστρέφω στην Ελπίδα. Ο προπονητής και η διοίκηση έδειξαν πόσο με ήθελα και αυτό ήταν που έπαιξε σημαντικό ρόλο στην απόφασή μου να επιστρέψω στην ομάδα. Οι δύο τελευταίες χρονιές ήταν δύσκολες για όλους μας, οπότε η ευχή μου για φέτος είναι να επιστρέψουμε στα γήπεδα, να μπορέσουμε να παίξουμε βόλεϊ, να έχουμε μία ολοκληρωμένη χρονιά χωρίς τραυματισμούς και να πετύχουμε τους στόχους που θα θέσουμε».

Καλωσορίζουμε και πάλι τη Θεοδοσία Κοσμά στον σύλλογό μας και της ευχόμαστε καλή αγωνιστική χρονιά, με υγεία και κάθε επιτυχία!