Με έναν παλιό γνώριμο έκλεισε τις μεταγραφές του το ανδρικό βόλεϊ της Ελπίδας Αμπελοκήπων. Ο Γρηγόρης Όσσας, στέλεχος της ομάδας που πανηγύρισε την ιστορική άνοδο στη Volleyleague πραγματοποιώντας εκπληκτική πορεία την σεζόν 2018-2019, επιστρέφει και θα φορέσει ξανά τα πράσινα.

Ο 30χρονος ακραίος (ημ. γέννησης 19/03/1991, ύψος 1,85μ.), που είναι ιδιαίτερα αγαπητός σε όλη την ομάδα της Ελπίδας, θα βοηθήσει με την εμπειρία του το νεανικό σύνολο του Στέλιου Κουτουνίδη ώστε να έχει μία επιτυχημένη παρουσία στο πρωτάθλημα της Α2 Ανδρών.

Ο Γρηγόρης Όσσας, που είχε αγωνιστεί για έξι χρόνια στον Μακεδονικό (2012-2018) πριν φορέσει τη φανέλα της Ελπίδας και ανήκε στον Αριστοτέλη Σκύδρας την τελευταία διετία (2019-2021), δήλωσε μετά την επισημοποίηση της επιστροφή της στους «πράσινους»:
«Νιώθω πάρα πολύ χαρούμενος που γυρίζω στην Ελπίδα, η οποία μου απέδειξε πραγματικά τι σημαίνει η λέξη "ομάδα" στο παρελθόν, όταν κάναμε τον κόσμο του βόλεϊ να τρίβει τα μάτια του με την άνοδό μας στη Volleyleague.
Η Ελπίδα και οι άνθρωποί της από την πρώτη μέρα με δέχτηκαν με αγάπη και ευχαριστώ θερμά τη διοίκηση και τον προπονητή μου για την αμέριστη εμπιστοσύνη.
Εύχομαι να προσφέρω φέτος στην ομάδα ό,τι καλύτερο μπορώ με την εμπειρία μου και πάνω από όλα εύχομαι υγεία σε όλους τους αθλητές... Να καταφέρουμε να παίξουμε... Να γυρίσουμε στις αθλητικές ζωές μας όπως "παλιά"».

Καλωσορίζουμε τον Γρηγόρη και πάλι στην οικογένεια της Ελπίδας Αμπελοκήπων και του ευχόμαστε καλή αγωνιστική χρονιά, με υγεία και επιτυχίες!