Για τη Δευτέρα 23/08 ορίστηκε η φετινή έναρξη της περιόδου προετοιμασίας των αγωνιστικών τμημάτων υποδομής μπάσκετ της Ελπίδας Αμπελοκήπων BC Academy.

Οι προπονήσεις θα ξεκινήσουν σύμφωνα πάντα με τις οδηγίες του ΕΟΔΥ και της ΓΓΑ για την τήρηση των μέτρων και τους κανόνες ασφαλείας κατά του κορωνοϊού.

Αναλυτικότερα, ο σύλλογος ενημερώνει ότι τα τμήματα του Εφηβικού & Παιδικού θα ξεκινήσουν τις προπονήσεις της νέας αγωνιστικής περιόδου υπό τις οδηγίες του Σταύρου Γουναρίδη & Γρηγόρη Κοκκινίδη αντίστοιχα, τη Δευτέρα 23/08 και ώρα 19.15μμ στο Δημοτικό Στάδιο Αμπελοκήπων-Μενεμένης "Κωνσταντίνος Καραμανλής", με πολλά όνειρα και τη φιλοδοξία να κάνουν βήματα προς τα εμπρός τη χρονιά που έρχεται.

Μία εβδομάδα αργότερα, τη Δευτέρα 30/08, την ίδια ώρα στον ίδιο χώρο, θα συγκεντρωθούν οι αθλήτριες των Νεανίδων & Κορασίδων υπό τις οδηγίες του νέου προπονητή των τμημάτων κοριτσιών Γρηγόρη Κοκκινίδη!
 
Η ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΟΛΩΝ ΚΡΙΝΕΤΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ!

Η Ελπίς Αμπελοκήπων BC Academy εύχεται καλή αρχή με υγεία σε όλους τους αθλητές-τριες &  προπονητές της οικογένειας του συλλόγου μας.