Ο ΑΣ Ελπίς Αμπελοκήπων ανακοινώνει την απόκτηση του Αντώνη Κουτουνίδη, ο οποίος θα ενισχύσει την ανδρική ομάδα βόλεϊ κατά τη νέα αγωνιστική περίοδο, βοηθώντας την να εκπληρώσει τους στόχους της.

Ο 22χρονος πασαδόρος, που έχει ύψος 1,85 μ., προέρχεται από τον Πήγασο Πολίχνης και την προηγούμενη διετία ανήκε στον Μακεδονικό.

Στην Ελπίδα θα έχει την ευκαιρία να αγωνιστεί ξανά υπό τις οδηγίες του πατέρα του και νέου προπονητή της ομάδας μας, Στέλιου Κουτουνίδη.

Στις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης της Ελπίδας Αμπελοκήπων, ο Αντώνης Κουτουνίδης δήλωσε:
«Είμαι πολύ χαρούμενος και ενθουσιασμένος που γίνομαι μέλος της Ελπίδας Αμπελοκήπων, ενός σωματείου με οργάνωση και επιτυχίες, καθώς και με παράγοντες που βρίσκονται κοντά στην ομάδα και προσφέρουν αδιάκοπα και ανιδιοτελώς. Νιώθω έτοιμος μαζί με τους συμπαίκτες και τον προπονητή μου να προσφέρουμε τα μέγιστα στην φετινή δύσκολη προσπάθεια, λόγω της πανδημίας, ώστε να πετύχουμε το καλύτερο δυνατό. Μέσα από την ποιοτική και καθημερινή προπόνηση σε συνδυασμό με όρεξη και πάθος, τόσο από εμάς όσο και από τον προπονητή, είμαι σίγουρος πως στο τέλος θα φτάσουμε στην ανταμοιβή των κόπων μας. Τέλος, θέλω να ευχηθώ υγεία σε όλους τους αθλητές όπως και μια καλή αγωνιστική δίχως προβλήματα χρονιά!»

Τον καλωσορίζουμε στην οικογένεια της Ελπίδας και του ευχόμαστε καλή αγωνιστική χρονιά, με υγεία και επιτυχίες!