Ο ΑΣ Ελπίς Αμπελοκήπων καλωσορίζει τον Αλέξανδρο Θεοδώση, ο οποίος αναλαμβάνει τον ρόλο του υπευθύνου των ακαδημιών βόλεϊ αγοριών - κοριτσιών του συλλόγου.

Ο νεαρός και φιλόδοξος τεχνικός θα έχει την επίβλεψη και τον συντονισμό των ακαδημιών, διαδεχόμενος τον έμπειρο και καταξιωμένο Γιάννη Κυλίτση, ο οποίος αποχώρησε πρόσφατα για οικογενειακούς λόγους.

Ο Αλέξανδρος Θεοδώσης είναι πτυχιούχος ΤΕΦΑΑ με ειδίκευση στο άθλημα της πετοσφαίρισης και στο παρελθόν εργάστηκε κατά σειρά στη ΧΑΝΘ ως πρώτος προπονητής σε αναπτυξιακά τμήματα (Κορασίδες Α’ και Β’, Παγκορασίδες Α’, Ακαδημίες) και ως βοηθός προπονητή στην ανδρική ομάδα, στον ΠΑΟΚ επίσης ως πρώτος προπονητής σε αναπτυξιακά τμήματα (Κορασίδες Α’ και Β’, Ακαδημίες) και ως βοηθός στην ομάδα νεανίδων (1η θέση στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Νεανίδων 2018-2019), καθώς και στην Α.Ε.Ν. Αγίας Τριάδος σε αναπτυξιακά τμήματα (Κορασίδες Β’, Παγκορασίδες Α’, Ακαδημίες).

Με αφορμή την ανάληψη των νέων καθηκόντων του στην Ελπίδα Αμπελοκήπων, ο 29χρονος προπονητής δήλωσε:
«Είμαι πολύ χαρούμενος που από τη νέα χρονιά θα βρίσκομαι στην οικογένεια της Ελπίδας, σε μια θέση που μου επιτρέπει να συμβάλω στην ανάπτυξη και τη βελτίωση των τμημάτων υποδομής. Μοιραζόμαστε τους ίδιους στόχους και έχουμε κοινό όραμα με τη διοίκηση του συλλόγου».

Ευχόμαστε καλή αρχή στον Αλέξανδρο Θεοδώση και κάθε επιτυχία στο νέο του ξεκίνημα!