Αγαπητοί γονείς και αθλητές,
 
Σε συμμόρφωση με τα νέα αυστηρά μέτρα κατά του επιδημικού κύματος COVID-19 τα οποία εξαγγέλθηκαν από την Κυβέρνηση, την ανακοίνωση του Δήμου Αμπελοκήπων-Μενεμένης αλλά και της ΕΚΑΣΘ είμασταν στην δυσάρεστη θέση να ανακοινώσουμε την αναστολή όλων των αθλητικών δραστηριοτήτων (Αγώνες & Προπονήσεις) των τμημάτων υποδομής Μπάσκετ μέχρι τις 30/11.
 
Η Υγεία όλων μας προέχει. Ακολουθώντας πιστά τις οδηγίες των αρμόδιων αρχών ευελπιστούμε σύντομα να βρεθούμε όλοι στα γήπεδα μπάσκετ.
 
Σε αυτή την ιδιαίτερη για όλους μας περίοδο οι προπονητές της Ελπίδας Αμπελοκήπων BC Academy βρισκόμαστε σε καθημερινή επαφή (με τα μέσα που μας δίνει η τεχνολογία) για να προσφέρουμε εναλλακτική διέξοδο στην καθημερινότητα των αθλητών μας και όχι μόνο.
 
Το ΜΕΝΩ ΣΠΙΤΙ αποκτά άλλο νόημα μέσα από εναλλακτικές αθλητικές δραστηριότητες για όλους μας, παιδιά και γονείς!
 
Μένοντας λοιπόν συντονισμένοι στο διαδικτυακό κανάλι του συλλόγου μας στο Youtube:
https://www.youtube.com/channel/UC8K8GQS3rIUUIwM_uvW2sRw
 
θα βρείτε video με ασκήσεις για το σπίτι από τους γυμναστές του Συλλόγου μας και την Ιωάννα Θώμα γυμνάστρια, απόφοιτη ΤΕΦΑΑ και υπεύθυνη εκγύμνασης.
Οι ασκήσεις είναι προσαρμοσμένες έτσι ώστε να μπορούν να διενεργηθούν αυστηρά στον χώρο του σπιτιού σας χωρίς να απαιτείται να απομακρυνθείτε από αυτό.
Χρησιμοποιώντας απλά καθημερινά αντικείμενα, που όλοι έχουμε στο σπίτι μας ή εύκολα μπορούμε να βρούμε, ευελπιστούμε να δώσουμε μια εναλλακτική στην διάθεση του χρόνου των αθλητών μας αλλά και των γονέων!
 
Μην ξεχνάτε να επισκέπτεστε το κανάλι καθημερινά (κάνοντας και εγγραφή) εφόσον σταδιακά θα ανεβάζουμε ενδιαφέροντα βίντεο!
 
Εφόσον προκύψει οτιδήποτε νεότερο όσο αφορά την έναρξη των προπονήσεων, θα ενημερωθείτε με email, sms, καθώς και από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης του Συλλόγου.  
 

Ευχόμαστε σε όλους Υγεία.