Μήνυμα αισιοδοξίας έστειλαν τα κορίτσια της Ελπίδας Αμπελοκήπων από την Έδεσσα, όπου έκαναν πρεμιέρα στο φετινό πρωτάθλημα της Α2 Γυναικών με μία επιβλητική εμφάνιση, αντιμετωπίζοντας με θετική διάθεση τις πρωτόγνωρες συνθήκες της πανδημίας.

Η ομάδα του Γιώργου Γεωργιάδη έδειξε ότι είναι φορμαρισμένη και κατάλληλα προετοιμασμένη για να διεκδικήσει ό,τι καλύτερο στο πρωτάθλημα, το οποίο προσδοκούμε ότι θα μπορέσει να συνεχιστεί πολύ σύντομα και σε ένα απόλυτα ασφαλές περιβάλλον.

Η αναμέτρηση με τον Ίκαρο Έδεσσας χαρακτηρίστηκε από το καταπληκτικό σέρβις και τα απίστευτα τελειώματα των αθλητριών της Ελπίδας. Ο προπονητής μας είχε την ευκαιρία να χρησιμοποιήσει και τις 14 παίκτριες που είχε στη διάθεσή του, ολοκληρώνοντας το παιχνίδι με τις κορασίδες στον αγωνιστικό χώρο.

Ευχαριστούμε θερμά τη διοίκηση του Ίκαρου για τη φιλοξενία και ελπίζουμε να μπορέσουμε να την ανταποδώσουμε στους Αμπελοκήπους σύντομα, στο αντίστοιχο παιχνίδι του β' γύρου!
Μέχρι να γίνει πραγματικότητα η επανέναρξη του πρωταθλήματος, «Μένουμε Ασφαλείς» και ευχόμαστε υγεία σε όλες τις ομάδες!

Τα σετ: 08-25, 12-25, 14-25.

ΠΑΣ ΙΚΑΡΟΣ ΕΔΕΣΣΑΣ: Σταυρίδου, Τοτίδου, Χρήστου, Μαλέλη, Πορτοκαλίδου, Παπαδοπούλου / Παπαγιάννη (λ), Τερζόγλου (λ), Μποζίνη, Καρτσαμάρη, Κυβελίδου, Μιμιλίδου.

ΑΣ ΕΛΠΙΣ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ: Παντελίδου, Αποστολίδου, Παπάζογλου, Παπαδοπούλου, Σουπιώνη, Αρμουτσή / Στεργιάκη (λ), Δάκου (λ), Ταυλίκου, Πυργιώτη, Δουμπάρατζη, Σκουλούδη, Τσιουκάλα, Βασιλειάδου.

Στιγμιότυπα από το ραντεβού της ομάδας στο "Bad Habit" για την αναχώρηση, από την σύντομη επίσκεψη στους καταρράκτες της Έδεσσας και από την εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Ίκαρο: