Από τον όμορφο και φιλόξενο χώρο του “Bad Habit” Coffee Drinks & More ξεκίνησε για τους αθλητές και τις αθλήτριες του ΑΣ Ελπίς Αμπελοκήπων, με χαμόγελα και πολλή θετική ενέργεια, η αντίστροφη μέτρηση για την επίσημη έναρξη της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Τα μέλη των αγωνιστικών τμημάτων του συλλόγου, μαζί με τους προπονητές των ομάδων βόλεϊ ανδρών και γυναικών, Στέφανο Νανά και Γιώργο Γεωργιάδη αντίστοιχα, καθώς και τον διοικητικό εκπρόσωπο του συλλόγου Άγγελο Ταλαμπίρη, βρέθηκαν στο “Bad Habit” με αφορμή την επικείμενη έναρξη των πρωταθλημάτων και απόλαυσαν στιγμές χαλάρωσης στο πιο αγαπημένο στέκι της Δυτικής Θεσσαλονίκης.

Την αντιπροσωπεία των «πράσινων» υποδέχθηκε με ξεχωριστή θέρμη ο Κοσμάς Καγκάνης, ιδιοκτήτης του “Bad Habit” Coffee Drinks & More, που αποτελεί για άλλη μια χρονιά βασικό χορηγό του συλλόγου, προσφέροντας την αμέριστη στήριξή του.
Ο κ. Καγκάνης ευχήθηκε σε άνδρες και γυναίκες καλή αγωνιστική σεζόν, με υγεία, διακρίσεις στα πρωταθλήματα που ξεκινούν, καθώς βέβαια και επιτυχημένη ολοκλήρωσή τους, παρ' όλες τις αντιξοότητες.

Οι άνθρωποι της Ελπίδας Αμπελοκήπων τίμησαν, μάλιστα, μ' έναν ξεχωριστό τρόπο τον ιδιοκτήτη του “Bad Habit” Coffee Drinks & More, ο οποίος θεωρείται πλέον ενεργό μέλος της οικογένειας του συλλόγου:
Ο Κοσμάς Καγκάνης έλαβε, διά χειρός της πασαδόρου Μελίνας Παντελίδου, την υπ' αριθμόν 001 Κάρτα Στήριξης της Ελπίδας Αμπελοκήπων για την σεζόν 2020-2021, ως ένδειξη αναγνώρισης της βοήθειάς του προς τον σύλλογο.

Οι Κάρτες Στήριξης / Member's Card 2020-2021 θα τεθούν σύντομα σε κυκλοφορία, σε περιορισμένο αριθμό, αποτελώντας έναν συμβολικό τρόπο ώστε οι φίλοι της Ελπίδας Αμπελοκήπων να μπορέσουν να ενισχύσουν τα αγωνιστικά τμήματα, σε μία περίοδο που δεν υπάρχουν έσοδα από κάρτες διαρκείας και από πώληση εισιτηρίων στους εντός έδρας αγώνες, λόγω των μέτρων για τον περιορισμό της νόσου Covid-19.

«Φτάσαμε στο σημείο που ξεκινάνε τα πάντα! Ελπίζουμε να ολοκληρωθεί φέτος κανονικά η χρονιά, αντίθετα με πέρσι, παρά τις δυσκολίες που σίγουρα θα έχουμε ξανά μπροστά μας. Το μόνο που μπορούμε να ευχηθούμε είναι υγεία για όλους, να είμαστε όλοι και πάλι εδώ στο φινάλε της χρονιάς, για να πανηγυρίσουμε επιτυχίες. Ευχαριστώ τον σύλλογο και για την επιπλέον τιμή που μου έκανε να είμαι ο κάτοχος της υπ' αριθμόν 1 Κάρτα Μέλους για τη νέα αγωνιστική χρονιά. Μαζί θα προχωρήσουμε και το φετινό πρότζεκτ και ελπίζουμε σε ό,τι καλύτερο», τόνισε ο Κοσμάς Καγκάνης.

Από την πλευρά του, εκ μέρους του συλλόγου, ο Άγγελος Ταλαμπίρης δήλωσε χαρακτηριστικά: «Θέλω να ευχαριστήσω, τόσο προσωπικά όσο και εξ ονόματος του συλλόγου, τον Κοσμά και το “Bad Habit”, επειδή σε μια δύσκολη χρονική στιγμή βρέθηκε κοντά στην ομάδα, κατάλαβε τους στόχους της, καθώς και την αδυναμία που τρέφουμε στα παιδιά. Ήρθε δίπλα μας για να μας βοηθήσει και να μας στηρίξει σ' αυτή τη διαδικασία. Ελπίζουμε η καινούργια χρονιά να έχει υγεία για όλο τον κόσμο και να έχουμε μία καλή αρχή».

VIDEO: Οι ευχές του ιδιοκτήτη του Κ. Καγκάνη στις ομάδες της Ελπίδας, ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου


VIDEO: Ο Κοσμάς Καγκάνης και ο Άγγελος Ταλαμπίρης μιλούν για την τιμή που έγινε στον πρώτο να αποτελέσει τον υπ' αριθμόν 001 κάτοχο της Κάρτας Μέλους της Ελπίδας Αμπελοκήπων για την σεζόν 2020-2021

Στιγμιότυπα από την επίσκεψη της αντιπροσωπείας του ΑΣ Ελπίς Αμπελοκήπων στο “Bad Habit” Coffee Drinks & More:











Η ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΤΟΥ BAD HABIT

Ένας παλιός αχυρώνας μετατράπηκε σε έναν πλήρως ανανεωμένο χώρο με industrial ύφος στοχεύοντας να γίνει η πιο αγαπημένη “κακή συνήθεια” όλης της πόλης. Ένα σύγχρονο "μπαρ - σπίτι" διαμορφωμένο από άκρη σε άκρη να θυμίζει κάτι ανάμεσα σε βαγόνι τρένου και urban διαμέρισμα τριαντάρη σε ευρωπαϊκή μητρόπολη. Ιδανικό από το πρωί για καφέ και πρωινό, για ένα διάλειμμα από τη δουλειά ή ένα επαγγελματικό ραντεβού, ακόμα και για να διαβάσεις το βιβλίο σου συνοδεία με ένα αμερικανικό ή γαλλικό breakfast basket και μία κούπα εσπρέσο από την εξαιρετική ιδιωτική ποικιλία Illy, μέχρι αργά το βράδυ για ποτό.

Διεύθυνση: Κολοκοτρώνη 18-20, στον παλιό Ερωτικό, Σταυρούπολη

Ακολουθήστε το Bad Habit στο Facebook