Με υψηλό αίσθημα ευθύνης και πιστή τήρηση του υγειονομικού πρωτοκόλλου της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού, ξεκίνησαν και φέτος τα τμήματα της ακαδημίας Μπάσκετ της Ελπίδας Αμπελοκήπων με γνώμονα την ασφάλεια των παιδιών, την αθλητική και ηθική διαπαιδαγώγηση και τα γυμναστήρια γέμισαν με χαρούμενες παιδικές φωνές και μικρούς αθλητές γεμάτους όρεξη και ενθουσιασμό. 

Η προσέλευση των παλαιών και νέων αθλητών ήταν μεγάλη ενώ στόχος αποτελεί οι αθλητές μας να στελεχώσουν αργότερα την παιδική, την εφηβική και την ανδρική ομάδα. 

Η Ελπίς Αμπελοκήπων BC Academy ενημερώνει πως συνεχίζονται οι εγγραφές στην Ακαδημία μας για νέους αθλητές/τριες (5 έως 17 ετών) περιόδου 2020-21.  

Η πρότυπη ακαδημία της Ελπίδας Αμπελοκήπων λειτουργεί κάτω από ένα ενιαίο προπονητικό πρόγραμμα σε όλα της τα τμήματα από 6-18 ετών, με το άρτια καταρτισμένο προπονητικό επιτελείο υπό τις συμβουλές του Υπεύθυνου προπονητή των ακαδημιών κ. Σταύρο Γουναρίδη.  

Βασικός στόχος του προγράμματος είναι η ανάπτυξη των ατομικών δεξιοτήτων μέσα απο την ομαδική προπόνηση και συνεργασία , για την ανάδειξη αρχικά σωστών αθλητών και εν συνεχεία πρωταθλητών που θα προωθηθούν στο χώρο του μπάσκετ.  

Για την προεγγραφή σας συμπληρώστε τη φόρμα στο παρακάτω link, και θα επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σας για περισσότερες λεπτομέρειες: 

https://www.aselpis-admin.gr/ilektroniki_egrafi 

ή τηλεφωνικά στο 6932132614.  

Με την προεγγραφή σας ΔΕΝ δεσμεύεστε σε τίποτα και ΔΕΝ πληρώνετε χρήματα!  

Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας! 

ΓΙΝΕ ΚΑΙ ΕΣΥ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΜΑΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ!
ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ!
ΕΛΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΑΛΥΤΕΡΟΥΣ! 

Περισσότερα νέα για την Ακαδημία μας: