Η παραγωγή ταλέντων, αλλά και η δημιουργία ανθρώπινων σχέσεων που αντέχουν στον χρόνο, δεν σταματά ποτέ για την Ελπίδα Αμπελοκήπων, η οποία θα δει 25 δικά της παιδιά να αγωνίζονται την ερχόμενη περίοδο 2020-21 σε διάφορες άλλες γυναικείες ομάδες βόλεϊ, με υποσχετική.

Συνολικά 25 αθλήτριες, αριθμός ικανός για να στελεχώσει δύο πλήρεις ομάδες, θα δοκιμάσουν τις δυνάμεις τους σε συλλόγους κάθε κατηγορίας και αγωνιστικού επιπέδου, τους οποίους οι ίδιες επέλεξαν για τη νέα σεζόν, χωρίς όμως να πουν «αντίο» στην Ελπίδα.

Σαν να μην θέλουν να κοπεί ποτέ ο ομφάλιος λώρος με τον σύλλογο όπου έκαναν τα πρώτα βήματα τους και είτε αναδείχθηκαν είτε τον αγάπησαν φορώντας την φανέλα του, τα κορίτσια επιλέγουν κάθε χρόνο την παραχώρησή τους με υποσχετική, γεγονός που επιβεβαιώνει διαχρονικά την σχέση ειλικρίνειας, εμπιστοσύνης και εκτίμησης που υπάρχει μεταξύ της Ελπίδας και των αθλητριών.

Είναι ένα στοιχείο που μετατρέπει εδώ και χρόνια τον σύλλογο των Αμπελοκήπων σε ξεχωριστό και ίσως μοναδικό για τα ελληνικά δεδομένα φαινόμενο, καθώς τροφοδοτεί το ελληνικό βόλεϊ με δεκάδες ταλαντούχες παίκτριες, δημιουργώντας τις καλύτερες προϋποθέσεις για κάθε μία από αυτές.

Σε όλες τους ευχόμαστε να έχουν μια καλή χρονιά μακριά από τραυματισμούς και να πραγματοποιήσουν τα όνειρα τους. μαζί με τις ομάδες που είχαν την τιμή να τις εντάξουν στο δυναμικό τους!

Οι 25 αθλήτριες της Ελπίδας Αμπελοκήπων, που θα αγωνιστούν σε άλλους συλλόγους με υποσχετική για την περίοδο 2020-2021, είναι οι εξής:

- Άννα Καλαντάτζε (ΠΑΟΚ)

- Γεωργία Γκόλτσιου (Αίας Ευόσμου)

- Πηνελόπη Νώτη (Κόρινθος)

- Αγνή Ευγενίδου (ΧΑΝΘ)

- Φρειδερίκη Ήργη (ΕΟΣ)

- Κωνσταντίνα Παπακωνσταντίνου (ΕΟΣ)

- Χριστίνα Πατίκα (ΑΟ Καβάλας)

- Άννα Χυτίρογλου (Νέα Γενεά Ασβεστοχωρίου)

- Ευθυμία Πατίκα (Αναγέννηση Ν. Ρυσίου)

- Ευαγγελία Ταυλίκου (Αναγέννηση Ν. Ρυσίου)

- Εβίτα Καρακατσιάνη (ΠΑΣ Γιάννινα)

- Μάγδα Αμπεριάδου (Πανσερραϊκός)

- Σταυρούλα Ντολοπούλου (Πήγασος Πολίχνης)

- Μαρία Αντωνιάδου (Πήγασος Πολίχνης)

- Χριστίνα Πανταζή (Πήγασος Πολίχνης)

- Νίκη Κιορπέογλου (Πήγασος Πολίχνης)

- Μαρίνα Ντουμάνη (Πήγασος Πολίχνης)

- Καλλιόπη Καραγιάννη (Δέκα)

- Στέλλα Ιασωνίδου (ΑΟ Ιωνικός Διαβατών)

- Μαρία Νώτη (Μακεδονικός)

- Κωνσταντίνα Ιωσηφίδου (Πανελλήνιος)

- Μαρία Αρμουτσή (Κεραυνός Αγίου Παύλου)

- Μαρία Γκασισβίλι (Hoop)

- Ανδρομάχη Σκλόπη (Ελπίδα Τούμπας)

- Ανδριάνα Ιασωνίδου (Κεραυνός Ωραιοκάστρου)