Οι πρώτες μεταγραφές της ομάδας μπάσκετ της Ελπίδας Αμπελοκήπων ενόψει της ερχόμενης σεζόν, δείχνουν με τον καλύτερο τρόπο την φιλοσοφία που θα κινηθεί φέτος, δίνοντας χώρο και χρόνο συμμετοχής σε ταλαντούχους νέους αθλητές.

Σε αυτή την κατηγορία εντάσσονται ο 18χρονος Πασχάλης Παπαπασχάλης (πόιντ γκαρντ, 1,90μ.) και ο 19χρονος Παναγιώτης Λογοθέτης (σέντερ, 2,07μ.), τους οποίους καλωσορίζουμε στον σύλλογό μας.

«Είμαι πολύ χαρούμενος που θα αγωνιστώ στην ομάδα της Ελπίδας Αμπελοκήπων. Στόχος μου είναι, βήμα-βήμα και με καλή προπόνηση και αγωνιστικό χρόνο, να φτάσω ψηλά. Έχω απόλυτη εμπιστοσύνη στον κόουτς Φοίβο Γυμνόπουλο και στον συνεργάτη του κόουτς Διονύση Αγγέλου και πιστεύω πως ήταν η ιδανική επιλογή για την εξέλιξή μου», τόνισε ο Πασχάλης Παπαπασχάλης, ο οποίος προηγουμένως είχε αγωνιστεί στις ομάδες Δέκα, Ερμή Λαγκαδά και Αίαντα Ευόσμου (Β’ Εθνική).

«Ευχαριστώ τον προπονητή που με εμπιστεύτηκε και πιστεύω ότι με την καθοδήγησή του θα πετύχουμε τους στόχους που θα θέσει η ομάδα. Ο λόγος που επέλεξα την Ελπίδα είναι το πάθος και ο ζήλος του προπονητή για δουλειά με νέους αθλητές», ανέφερε από την πλευρά του ο Παναγιώτης Λογοθέτης, που τα προηγούμενα χρόνια είχε φορέσει τη φανέλα του Προμηθέα Πατρών, του Ίκαρου Καλλιθέας, της Ελευθερούπολης και της ΧΑΝΘ (Β’ Εθνική).