Μαζί θα βαδίσουν για τέταρτη διαδοχική χρονιά η Ελπίδα Αμπελοκήπων και η Σίσσυ Αποστολίδου, η οποία θα συνεχίσει να προσφέρει στον σύλλογο με την εμπειρία και την ηγετική προσωπικότητά της.

Η 29χρονη ακραία θα παραμείνει και για την σεζόν 2020-2021 κάτοικος Αμπελοκήπων και αρχηγός των «πράσινων», προσδοκώντας ότι θα βοηθήσει τη γυναικεία ομάδα να πετύχει τους σημαντικούς στόχους της.

Αναφερόμενη στην αγωνιστική περίοδο που ολοκληρώθηκε πρόωρα λόγω κορωνοϊού, αλλά και σ’ αυτήν που ακολουθεί, η Σίσσυ Αποστολίδου τόνισε:
«Με την Ελπίδα ταιριάζουν τα χνώτα μας και είμαι χαρούμενη που θα συνεργαστούμε για τέταρτη χρονιά. Το πλέον βασικό τη δεδομένη στιγμή είναι να έχουμε όλοι την υγεία μας και να προχωρήσουν τα πρωταθλήματα κανονικά, ώστε να μπορέσουμε να αγωνιστούμε. Η περασμένη χρονιά ολοκληρώθηκε απροσδόκητα και ενώ εμείς ήμασταν σε δαιμονιώδη φόρμα, οπότε αυτό κάθε άλλο παρά εφησυχασμένους μας αφήνει. Ανυπομονούμε να επανέλθουμε στην καλύτερη δυνατή κατάσταση και να απολαύσουμε όλους τους αγώνες, μαζί με τον κόσμο που μας στηρίζει στο “Ι. Λεμονίδης”. Θέλω για ακόμα μία χρονιά να ευχαριστήσω όλη την “οικογένεια” της Ελπίδας για την εμπιστοσύνη και την άρτια συνεργασία».