Με εντυπωσιακό τρόπο συνέχισαν το νικηφόρο σερί τους οι γυναίκες της Ελπίδας Αμπελοκήπων, που κέρδισαν τον Φιλαθλητικό Λαρισαϊκό με 3-0 σετ στο «Ι. Λεμονίδης» για τη 13η αγωνιστική της Α2 Εθνικής Κατηγορίας.

Η ομάδα μας πραγματοποίησε καταπληκτική εμφάνιση, που αποτέλεσε συνέχεια του θριαμβευτικού αγώνα Κυπέλλου απέναντι στα Πεύκα, δείχνοντας ότι πλέον μπαίνει σε άλλη τροχιά. Συγχαρητήρια σε όλες τις αθλήτριές μας, που έδειξαν πολλή διάθεση και αγωνιστικότητα, αλλά άξια συγχαρητηρίων είναι και η νεανική ομάδα της Λάρισας, στην οποία φάνηκε ότι γίνεται σπουδαία δουλειά και το μέλλον της ανήκει.

Επιπλέον, απευθύνουμε ένα μεγάλο «ευχαριστώ» στον Φιλαθλητικό Λαρισαϊκό για το γεγονός ότι δέχθηκε να αλλάξει η ημερομηνία τέλεσης του αγώνα προκειμένου να διευκολύνει την προσπάθεια του συλλόγου μας στο Φάιναλ Φορ Νεανίδων της ΕΠΕΣΘ, δείχνοντας διάθεση συνεργασίας και φίλαθλο πνεύμα πάνω από μικρότητες και σκοπιμότητες.

Ευχαριστούμε, επίσης, τον κόσμο που βρέθηκε για άλλη μια φορά στο γήπεδο και ενίσχυσε την ομάδα μας!

Στο περιθώριο του παιχνιδιού, η γαλακτοβιομηχανία ΜΕΒΓΑΛ προχώρησε σε μία ευγενική χορηγία, προσφέροντας δωρεάν στις αθλήτριες των δύο ομάδων, αλλά και στους Παίδες της Ελπίδας και του ΠΟ Μουδανιών που είχαν αγωνιστεί αμέσως προηγουμένως, το νέο πρωτεϊνούχο ρόφημα γάλακτος “HIGH PROTEIN”, που απευθύνεται ειδικά σε αθλητές.

Τα σετ: 25-17, 25-19, 25-15.

ΑΣ ΕΛΠΙΣ: Κοσμά, Αρμουτσή, Παντελίδου, Αποστολίδου, Παπάζογλου, Σουπιώνη / Δάκου (λ), Στεργιάκη (λ), Ιασωνίδου.

ΦΙΛΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΛΑΡΙΣΑΪΚΟΣ: Βαϊοπούλου, Γαργάλα, Ξάνθη, Μπέη, Κουτρουμπή, Νταφοπούλου / Μπάλλα (λ), Ντόνα, Σεκλειζιώτη, Ζιώγα.