Την ξεχωριστή αγωνιστική αξία τους επιβεβαίωσαν τα κορίτσια της Ελπίδας Αμπελοκήπων, που κατατρόπωσαν τις Ακαδημίες Πρωταθλητών Πεύκων στον νοκ άουτ αγώνα για τους «32» του Κυπέλλου Ελλάδας Γυναικών και πήραν πανηγυρικά την πρόκριση για τους «16» του θεσμού! Η νίκη με 3-1 σετ, απέναντι σε μία πολύ δυνατή ομάδα, ήταν το αποτέλεσμα μίας ψυχωμένης εμφάνισης από τις αθλήτριες της Ελπίδας, που έδειξαν πως όταν πεισμώνουν μπορούν να υποτάξουν κάθε αντίπαλο της κατηγορίας τους μέσα στο «Ι. Λεμονίδης».

Δείτε ΕΔΩ το βίντεο με τους κρίσιμους πόντους και τους πανηγυρισμούς των κοριτσιών της Ελπίδας!

Παρά το πολύ φορτωμένο πρόγραμμα που ακολουθεί για την ομάδα μας, με πέντε αγώνες μέσα σε επτά ημέρες για γυναίκες και νεάνιδες λόγω της μη αποδοχής του αιτήματος να διεξαχθεί το παιχνίδι Κυπέλλου σε άλλη ημερομηνία, οι «πράσινες» αντεπεξήλθαν με τον καλύτερο τρόπο. Ο προπονητής Γιώργος Κοτόρτσης ξεκούρασε τις Παπαδοπούλου, Ιασωνίδου ενόψει του επερχόμενου Φάιναλ Φορ των Νεανίδων και χρησιμοποίησε όσο λιγότερο μπορούσε την Σουπιώνη για τον ίδιο λόγο, αλλά παρόλα αυτά οι αθλήτριες που έπαιξαν ανταποκρίθηκαν απόλυτα στις απαιτήσεις και σάρωσαν τις αντιπάλους τους.

Ένα «μπράβο» αξίζει σε κάθε μία από τις παίκτριες της Ελπίδας, αλλά και στον κόσμο που τους συμπαραστάθηκε με την παρουσία του για άλλη μια φορά, παρά το δύσκολο της ώρας έναρξης (16:00), δημιουργώντας πολύ όμορφη ατμόσφαιρα στο «Ι. Λεμονίδης».

Πλέον, η ομάδα μας θα περιμένει να μάθει την επόμενη αντίπαλό της στο Κύπελλο Ελλάδας την Παρασκευή (31/01), όταν θα διενεργηθεί η κλήρωση της φάσης των «16».

Τα σετ: 25-22, 24-26, 25-23, 25-12.

ΑΣ ΕΛΠΙΣ: Παντελίδου, Αποστολίδου, Παπάζογλου, Ήργη, Κοσμά, Αρμουτσή / Δάκου (λ), Στεργιάκη (λ), Πυργιώτη, Πατίκα, Σουπιώνη,

ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΩΝ ΠΕΥΚΩΝ: Φαλέγκα, Ματσαρόκη, Τσιτσιπλάμη, Βογιατζόγλου, Τυφλιώρη, Γαβριηλίδου / Μαραγκούλια (λ), Κελεσίδου (λ), Κιουτσιούκη, Φαρία, Νικολαΐδου, Βελίκοβα, Κοτέογλου.