Με νίκη ξεκίνησαν τις αγωνιστικές υποχρεώσεις τους για το 2020 οι γυναίκες της Ελπίδας Αμπελοκήπων, που υπέταξαν την ιστορική ομάδα του ΕΟ Σταυρούπολης. Παρά την απουσία της Παπαδοπούλου, η ομάδα μας βρήκε λύση εκ των έσω και επιβλήθηκε χωρίς να αντιμετωπίσει πρόβλημα (3-0 σετ).

Το πιεστικό σέρβις από τις Σουπιώνη, Παντελίδου και Αρμουτσή που πρόσθεσαν εύκολους πόντους, σε συνδυασμό με την αποτελεσματικότητα στις επιθέσεις, έκαναν να φαίνεται άνετη η επικράτηση που κλείνει τον πρώτο γύρο της Α2 Γυναικών.

Με τη νίκη αυτή, η Ελπίδα συνεχίζει στην πρώτη τετράδα της κατάταξης και δίνει το σύνθημα για την καλύτερη συγκομιδή βαθμών στο δεύτερο γύρο του πρωταθλήματος.

Αξιοσημείωτο του παιχνιδιού ήταν η εμφάνιση της 15χρονης πασαδόρου Στάικου, που έδωσε τα διαπιστευτήριά της και άρπαξε την ευκαιρία που της έδωσε ο κόουτς στο τρίτο σετ.

Στον αποψινό αγώνα καμία αθλήτριά μας δεν υστέρησε, ενώ πρέπει να σημειωθεί και η επανεμφάνιση της Θεοδοσία Κοσμά στην βασική εξάδα, γεγονός που «έδεσε» ακόμα περισσότερο την ομάδα. προσφέροντας σιγουριά σε άμυνα και υποδοχή.

Τα σετ: 25-18, 25-19, 25-20.

ΑΣ ΕΛΠΙΣ: Αποστολίδου, Παπάζογλου, Σουπιώνη, Κοσμά, Αρμουτσή, Παντελίδου / Δάκου (λ), Στεργιάκη (λ), Ιασωνίδου, Ήργη, Πατίκα, Στάικου.

ΕΟ ΣΤΑΥΡΟΥΠΟΛΗΣ: Τζοβένου, Παπουλίδου, Βουγιουκλίδου, Στεργίου, Καλτσώνη, Αναστασιάδη / Κανονίδου (λ), Μίγκου, Πανταζή, Καδίρη, Παπαδοπούλου, Τσαρούχα.

Στιγμιότυπα από την αναμέτρηση, με τον φακό του Imagecreation.gr: