Την τρίτη τους νίκη σε ισάριθμες αναμετρήσεις στη γ’ φάση του Πρωταθλήματος Κοριτσιών Κ18 της ΕΠΕΣΘ πήραν οι Κορασίδες της Ελπίδας Αμπελοκήπων, κερδίζοντας εντός έδρας την αντίστοιχη ομάδα του ΔΕΚΑ με 3-0 σετ.

Οι «πράσινες» κατέκτησαν ένα ακόμη σημαντικό «τρίποντο» και παρέμειναν στην κορυφή του ομίλου, αφού υπέταξαν τα μαχητικά κορίτσια του ΔΕΚΑ, που πάλεψαν στα δύο πρώτα σετ, αλλά με την Ελπίδα να κρατάει το προβάδισμα σε όλο τον αγώνα και να δείχνει σε κάθε ευκαιρία την αξία της. Το τοπίο ξεκαθάρισε στο τρίτο σετ, που παραλίγο να τελείωνε τελείωνε 25-11 υπέρ της ομάδας μας, η οποία παραχώρησε αρκετούς πόντους στο φινάλε, παρόλα αυτά όμως έφτασε στη δίκαιη επικράτηση και ολοκλήρωσε τις αγωνιστικές υποχρεώσεις της για το 2019 με τον καλύτερο τρόπο.

Τα σετ: 25-23, 25-20, 25-18.

ΑΣ ΕΛΠΙΣ: Πέιου, Αρμουτσή, Στάικου, Τσιουκάλα, Παπαγρηγορίου, Πυργιώτη / Σιάκη (λ), Τάτση (λ), Δαμιανίδου, Δουμπάρατζη, Γκουγκουτούδη, Σωτηριάδου.

ΔΕΚΑ: Τόλιου, Αδάμ, Λέτσα, Μ. Βασιλειάδου, Φιλαράκου, Γιαμαλή / Σαουλίδου (λ), Ε. Βασιλειάδου, Ματέρα, Τσουκαλέλη, Γεροντίδου, Ευθυμιάδου, Γιόρτσιου.