Έτοιμοι για άλλη μία σπουδαία αγωνιστική πρόκληση είναι οι παίκτες της Ελπίδας Αμπελοκήπων, καθώς η 8η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Volley League φέρνει στο ΕΑΚ Αμπελοκήπων τον περσινό πρωταθλητή Ολυμπιακό (Σάββατο 21/12, 17:00).

Ο πασαδόρος της Ελπίδας Θάνος Επιτροπάκης, που θα έχει για άλλη μία φορά την ευθύνη να οργανώσει το παιχνίδι της ομάδας του, με δεδομένο τον τραυματισμό του Αργεντινού Τομάς Ντιλέο στον ώμο, τόνισε:

«Ο Ολυμπιακός είναι μία μεγάλη ομάδα και αυτός ο αγώνας αποτελεί μία  σπάνια ευκαιρία για όλους μας, ώστε να παίξουμε με έναν αντίπαλο αυτού του επιπέδου και να μετρήσουμε τις δυνάμεις μας. Θα κατέβουμε για μία καλή εμφάνιση, γνωρίζοντας τις δυσκολίες του παιχνιδιού. Θέλουμε να κλείσουμε το 2019 με μία καλή παρουσία, ώστε να ξεκινήσουμε με ανεβασμένη διάθεση την προετοιμασία μας για το δεύτερο σκέλος της σεζόν. Θέλουμε να μπούμε πιο έτοιμοι και πιο δυνατοί στη νέα χρονιά, που θα αρχίσει για μας με το σημαντικό παιχνίδι απέναντι στον Εθνικό Αλεξανδρούπολης».

 

Ο 21χρονος παίκτης υπηρετεί την στρατιωτική θητεία του και ολοκλήρωσε πρόσφατα το στάδιο της βασικής εκπαίδευσης, έχοντας πλέον τη δυνατότητα να καλύψει το χαμένο έδαφος:

«Είχα μείνει λίγο πίσω από πλευράς προπονήσεων, γιατί παρουσιάστηκα στην Τρίπολη, πλέον όμως έχω επιστρέψει σε υψηλότερους ρυθμούς και θα κάνω ό,τι μπορώ για να αντεπεξέλθω στις απαιτήσεις του αγώνα. Ο καθένας από εμάς δίνει τη δική του βοήθεια, για να πετύχουμε τον κοινό στόχο».

 

Ο Επιτροπάκης αναφέρθηκε και στους φιλάθλους, που συνηθίζουν να δημιουργούν μία ξεχωριστή ατμόσφαιρα στους εντός έδρας αγώνες της Ελπίδας, στο ΕΑΚ Αμπελοκήπων:

«Η παρουσία του κόσμου θα μας δώσει ένα επιπλέον κίνητρο. Οι φίλαθλοι των Αμπελοκήπων έρχονται σε κάθε αγώνα, προσπαθούν να βοηθήσουν την ομάδα μας δημιουργώντας όμορφη ατμόσφαιρα και το ίδιο περιμένουμε να κάνουν και στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό. Τα γεμάτα γήπεδα ωθούν όλους τους παίκτες να δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους».