Ο προπονητής της Ελπίδας Αμπελοκήπων, Σπύρος Γκολίτσης, αναφέρθηκε στην αναμέτρηση του Σαββάτου (23/11, 17:00, ΕΑΚ Αμπελοκήπων) με την Κηφισιά, σε δηλώσεις του στον δικτυακό τόπο της Volleyleague:
«Απέναντί μας θα βρούμε μία ομάδα που έχει σταθερή, αξιόλογη παρουσία στη Volleyleague και διαθέτει παίκτες με μεγάλη εμπειρία, καθώς και ξένους αθλητές που έχουν δείξει την αξία τους, όπως είναι ο Χαντ και ο Μπαταζίμ. Η Κηφισιά αποτελεί μία από τις δυνατές ομάδες του ελληνικού βόλεϊ την τελευταία δεκαετία και έχει να επιδείξει σημαντικές διακρίσεις. Είναι ένας υπολογίσιμος αντίπαλος, που μπορεί να αποσπάσει καλά αποτελέσματα σε οποιοδήποτε γήπεδο και θα έχει τον πρώτο λόγο στη μεταξύ μας αναμέτρηση, αλλά και εμείς από την πλευρά μας έχουμε αρχίσει να βελτιωνόμαστε και θέλουμε να διατηρήσουμε το καλό πρόσωπο που δείξαμε εναντίον του ΠΑΟΚ, ώστε να διεκδικήσουμε ένα θετικό αποτέλεσμα. Η επιστροφή του Χαριδήμου στις προπονήσεις, μετά τον τραυματισμό του, είναι επίσης ένα γεγονός που μας χαροποιεί».

Παράλληλα, ο τεχνικός της Ελπίδας απηύθυνε κάλεσμα προς όλους τους φιλάθλους, για να γεμίσουν το ΕΑΚ Αμπελοκήπων:
«Είμαστε προετοιμασμένοι για ένα δυνατό παιχνίδι. Περιμένουμε ότι ο κόσμος που στηρίζει την Ελπίδα, αλλά και όλοι οι φίλοι του αθλήματος στη Θεσσαλονίκη, θα βρεθούν στο ΕΑΚ Αμπελοκήπων, για να δουν ένα όμορφο θέαμα. Η γεμάτη εξέδρα θα δώσει επιπλέον ώθηση και ενθουσιασμό στην ομάδα μας, που ως επί το πλείστον αποτελείται από νεαρούς παίκτες».

Διαβάστε ΕΔΩ ολόκληρη την προαγγελία που ετοίμασε η Volleyleague ενόψει του αγώνα της Ελπίδας με την Κηφισιά