Την ικανοποίησή τους εξέφρασαν τα στελέχη της Ελπίδας Αμπελοκήπων για την απόλυτα επιτυχημένη φιλοξενία του Α’ Ομίλου του Λιγκ Καπ «Νίκος Σαμαράς», με την συμμετοχή του ΠΑΟΚ και του Ηρακλή, το τριήμερο 25-27 Οκτωβρίου.

Οι αγώνες διεξήχθησαν με υποδειγματικό τρόπο, δίχως να υπάρξει κανένα μελανό σημείο, ενώ οι εξέδρες του ΕΑΚ Αμπελοκήπων γέμισαν από φιλάθλους που απόλαυσαν βόλεϊ και χειροκρότησαν νικητές και ηττημένους.

Ο μάνατζερ της Ελπίδας Αμπελοκήπων, Στράτος Φωτιάδης, αναφέρθηκε στην οργανωτική επιτυχία του Α’ Ομίλου του Λιγκ Καπ, τονίζοντας χαρακτηριστικά:
«Μας χαροποιεί ιδιαίτερα που η πρώτη παρουσία του συλλόγου μας στη μεγάλη κατηγορία συνοδεύτηκε από την επιτυχημένη τέλεση μίας τέτοιας απαιτητικής διοργάνωσης. Αποδείξαμε την ετοιμότητά μας ως διοργανωτές και φιλοξενήσαμε ένα ντέρμπι ΠΑΟΚ - Ηρακλή στο γήπεδό μας με τρόπο υποδειγματικό, χωρίς να συμβεί τίποτε το αρνητικό, κανένα “παρατράγουδο”. Ζήσαμε ένα τριήμερο αφιερωμένο στο βόλεϊ και παρότι βρισκόμασταν σε εορταστική περίοδο, στις εξέδρες βρέθηκαν εκατοντάδες θεατές, που χειροκρότησαν την προσπάθεια όλων των παικτών. Περιμένουμε όλους τους φίλους του βόλεϊ κοντά μας και σε όλη τη διάρκεια του πρωταθλήματος της Volleyleague, για να στηρίξουν την ομάδα μας, η οποία θέλει να δείχνει σε κάθε ευκαιρία το ήθος και τον αθλητικό πολιτισμό που την χαρακτηρίζει».

Παράλληλα, ο κ. Φωτιάδης ευχαρίστησε τους φορείς που βοήθησαν ώστε ο νεοφώτιστος στη Volleyleague σύλλογος να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις ως «οικοδεσπότης»:
«Η άψογη φιλοξενία του Α’ Ομίλου του Λιγκ Καπ μπόρεσε να γίνει πραγματικότητα χάρη στην συνεργασία και την συμμετοχή όλων των φορέων. Ευχαριστούμε πρώτα απ’ όλα τον Δήμο Αμπελοκήπων-Μενεμένης για την συμβολή του στην ολοκληρωμένη προετοιμασία της διοργάνωσης, καθώς επίσης τη διοίκηση του ΕΑΚ Αμπελοκήπων, που επίσης μας βοήθησε να λύσουμε όποια θέματα παρουσιάστηκαν. Επίσης, ευχαριστούμε τη Volleyleague, που μας εμπιστεύτηκε την τέλεση του ομίλου της Βόρειας Ελλάδας και μας έδωσε την ευκαιρία να αποδείξουμε την ετοιμότητά μας ως οικοδεσπότες».