Παρότι βρέθηκε πίσω στο σκορ δύο φορές, η Ελπίδα Αμπελοκήπων έκανε την ανατροπή και πέρασε νικηφόρα από τη Νεάπολη Λάρισας, λυγίζοντας τον Φιλαθλητικό Λαρισαϊκό στο τάι μπρέικ, για τη 2η αγωνιστική της Α2 Εθνικής Κατηγορίας Γυναικών. Οι απουσίες ασφαλώς επηρέασαν την ομάδα μας, που μέχρι να βρει τα πατήματά της βρέθηκε να χάνει 1-0 σετ, αλλά στην συνέχεια έδειξε ότι είχε ανωτερότητα και ήταν θέμα χρόνου μέχρι να δαμάσει τον ενθουσιασμό του Φιλαθλητικού. Αυτό ακριβώς έκανε, κατακτώντας με άνεση το δεύτερο σετ, εκεί όμως που έδειχνε ότι επέβαλε τον ρυθμό της, τρία χαμένα σέρβις μετά το 21-22 έδωσαν το τρίτο σετ απρόσμενα στο γηπεδούχο σωματείο και υποχρέωσαν την Ελπίδα στην πρώτη της βαθμολογική απώλεια. Το γεγονός αυτό αφύπνισε τα κορίτσια της ομάδας μας, που σχετικά εύκολα έφτασαν στην ανατροπή και στη νίκη με 2-3, για να φύγουν με συγκομιδή δύο βαθμούς από μια δύσκολη έδρα. 

Η αποστολή της Ελπίδας Αμπελοκήπων θέλει να ευχαριστήσει τα στελέχη της γηπεδούχου ομάδας για την φιλοξενία, καθώς και τους διαιτητές του αγώνα. Ευχόμαστε στον Φιλαθλητικό Λαρισαϊκό καλή συνέχεια και επίτευξη των στόχων του.


Τα σετ: 25-18, 14-25, 25-23, 15-25, 10-15.

ΦΙΛΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΛΑΡΙΣΑΪΚΟΣ: Βαϊοπούλου, Γαργαλά, Ξάνθη, Μπέη, Α. Κουτρουμπή, Ε. Κουτρουμπή / Αλέξη (λ), Μπάλλα (λ), Ζιώγα, Ντόνα, Κουμπούρα, Σεκλειζιώτη, Νταφοπούλου.

ΑΣ ΕΛΠΙΣ: Παντελίδου, Αποστολίδου, Παπάζογλου, Πυργιώτη, Σουπιώνη, Αρμουτσή / Δάκου (λ), Στεργιάκη (λ), Ιασωνίδου, Πατίκα, Κοσμά.