Ο ΑΣ Ελπίς Αμπελοκήπων ανακοινώνει την απόκτηση του Κώστα Καπετανίδη, ενός ακόμη σημαντικού ταλέντου του ελληνικού βόλεϊ, που θα ενισχύσει την ομάδα μας στην πρώτη της παρουσία στα γήπεδα της Volleyleague.

Ο Κώστας Καπετανίδης, ο οποίος είναι γεννημένος στις 24 Μαρτίου 1999, έχει ύψος 1,96 μ. και αγωνίζεται στη θέση του ακραίου, ξεκίνησε την πορεία του από τους παίδες του ΑΣΘ Ηρακλής, συνέχισε για δύο χρόνια στους εφήβους του Ηρακλή Θεσσαλονίκης, για να ακολουθήσει μία τριετία (2015-18) με τη φανέλα του Πήγασου Πολίχνης, στην πρώτη του εμπειρία σε επίπεδο ανδρών, ενώ πέρσι (2018-19) ανήκε στον ΠΑΟΚ, με τον οποίο πανηγύρισε την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας.

Στις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης της Ελπίδας Αμπελοκήπων, ο 20χρονος ακραίος τόνισε:
«Είμαι περήφανος που θα αγωνιστώ για την Ελπίδα, την οποία πάντοτε είχα σε υψηλή εκτίμηση, ως ομάδα αλλά και ως σύλλογο. Γνωρίζω καλά τα παιδιά που ανήκουν στην ομάδα και θα αποτελέσουν τους νέους μου συμπαίκτες. Είμαι βέβαιος ότι θα έχουμε μία τέλεια συνεργασία. Ελπίζω να φανώ αντάξιος των προσδοκιών και εύχομαι να έχουμε μία επιτυχημένη χρονιά».

Τον καλωσορίζουμε στην οικογένεια της Ελπίδας Αμπελοκήπων και του ευχόμαστε καλή επιτυχία στο νέο του ξεκίνημα!

Νίκη 3-0 στο φιλικό με την ΑΕ Κομοτηνής

Το «μοντάρισμα» της Ελπίδας ενόψει των επίσημων αγωνιστικών υποχρεώσεων συνεχίστηκε με ένα ακόμη φιλικό παιχνίδι προετοιμασίας, απέναντι στην ΑΕ Κομοτηνής, την οποία και νίκησε με 3-0 σετ (25-22, 25-23, 26-24) στο Ε.Α.Κ. Αμπελοκήπων.

Ο επόμενος φιλικός αγώνας για την ομάδα του Σπύρου Γκολίτση θα είναι με αντίπαλο τον Άρη, την Τετάρτη (09/10) στις 20:00 στο Ε.Γ. Μίκρας.