Με χαμόγελα και πολλή διάθεση ξεκίνησε προπονήσεις ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου η γυναικεία ομάδα βόλεϊ του ΑΣ Ελπίς Αμπελοκήπων, με στόχο να βάλει τις βάσεις για μια επιτυχημένη πορεία στο πρωτάθλημα της Α2 Γυναικών υπό την καθοδήγηση του καινούργιου προπονητή της ομάδας, Γιώργου Κοτόρτση.

Το πρώτο ραντεβού δόθηκε στο Δημοτικό Στάδιο Αμπελοκήπων, όπου τα κορίτσια της Ελπίδας θα πραγματοποιήσουν το αρχικό στάδιο της προετοιμασίας τους για συνολικά δύο εβδομάδες, πραγματοποιώντας αερόβια προπόνηση και ασκήσεις φυσικής κατάστασης. Στην συνέχεια, από τη Δευτέρα 2 Σεπτεμβρίου, η ομάδα θα αρχίσει να μπαίνει στο γήπεδο, έτσι ώστε να φτάσει σταδιακά στο κατάλληλο επίπεδο ετοιμότητας για την έναρξη του πρωταθλήματος, που έχει οριστεί για τις 19-20 Οκτωβρίου.

Οι 15 αθλήτριες που βρίσκονται καθημερινά υπό τις οδηγίες του Γιώργου Κοτόρτση (απούσα είναι προς το παρόν η Τατιάνα Αρμουτσή, η οποία έχει κληθεί στην Εθνική Κορασίδων για το Βαλκανικό Πρωτάθλημα) δείχνουν πολλή διάθεση και όρεξη για δουλειά, στο ξεκίνημα μιας σεζόν που συνοδεύεται από όνειρα και φιλοδοξίες για την Ελπίδα!

Στιγμιότυπα από την πρώτη προπόνηση της ομάδας, στο Δημοτικό Στάδιο Αμπελοκήπων: