Μετά από έναν αγώνα θρίλερ με πολλή ένταση και διάρκεια πάνω από 2 ώρες, η γυναικεία ομάδα επέστρεψε νικήτρια από την Αλεξανδρούπουλη με 2-3 (24-26, 25-15, 25-20, 21-25, 12-15).

Στο πρώτο σετ δεν υπήρχε ξεκάθαρο προβάδισμα και οι 2 ομάδες βάδιζαν χέρι χέρι.

Στο δεύτερο σετ η Νίκη ξέφυγε από νωρίς στο σκορ με πίεση και ρίσκο από τη θέση του σερβίς, ενώ οδήγησε την ομάδα μας σε λάθη.

Με διαφορετικό σχήμα η Ελπίδα διεκδίκησε το τρίτο σετ κι έφτασε κοντά, αλλά η Νίκη πιο ψύχραιμη δεν της άφησε πολλά περιθώρια.

Μάχη στο 4ο σετ, όπου η Ελπίδα μπήκε αποφασισμένη να στείλει το ματς στο tie break και τα κατάφερε. Αν και βρέθηκε λίγο πίσω στο σκορ, στα μισά του σετ ισοφάρισε και ξέφυγε μέχρι και με 7 πόντους στο set ball. 

Στο tie break δόθηκε πραγματική παράσταση. Από τον πρώτο πόντο φάνηκε η διάθεση και των 2 ομάδων, καθώς η μπάλα δεν έπεφτε κάτω, οι φάσεις διαρκείας ήταν συνεχόμενες και η Νίκη είχε ένα σταθερό προβάδισμα τριών πόντων μέχρι την αλλαγή τερέν (8-5). Οι πράσινες βρέθηκαν να χάνουν ακόμα και με 11-7, όμως η πίεση από τη γραμμή του σερβίς και το καθαρό μυαλό στην επιθετική ζώνη ανέτρεψαν το εις βάρος τους σκορ κι έφεραν την πολυπόθητη νίκη.

Η ομάδα μας ταξίδεψε χωρίς τις Σουπιώνη Ι. και Αρμουτσή Τ., οι οποίες έμειναν στη Θεσσαλονίκη για λόγους ανωτέρας βίας.

Νίκη Αλεξανδρούπολης (Ανδρεάδης): Καρακύκλα, Πεπόνη, Νικολαΐδου, Παπάζογλου, Παρισάκη, Φλαμουρίδου, Λυμπεροπούλου (λ), Ζυγερίδου

Ελπίς (Χρυσομαλλίδης): Αποστολίδου, Παπάζογλου, Γκόλτσιου, Παπαδοπούλου, Αρμουτσή, Τσουκαλά, Σουπιώνη (λ), Αργυρίου (λ), Αθανασιάδου, Λιούτα, Ευγενίδου, Αμπεριάδου, Ταυλίκου