Με την πρώτη της ήττα ολοκλήρωσε την πρώτη φάση του πρωταθλήματος η ομάδα Νεανίδων. Εχασε με 3-2 από τον Αρη στο Χαριλάου, έπειτα από δραματικό αγώνα 2,5 ωρών και τερμάτισε στην δεύτερη θέση του ομίλου. Ετσι στα προημιτελικά θα αντιμετωπίσει τους Μακεδόνες Αξιού με πλεονέκτημα έδρας και θα χρειαστεί δύο νίκες για να προκριθεί στο Final Four.

Οσο για τον αγώνα, ουσιαστικά ήταν ντέρμπι μόνο στο τάι μπρέικ, αφού ο Αρης πήρε εύκολα τα δύο πρώτα σετ και η Ελπίδα έφτασε επίσης εύκολα στην ισοφάριση. Στο πέμπτο σετ οι «πράσινες» ξεκίνησαν καλά και προηγήθηκαν 3-6 αλλά οι γηπεδούχες με όπλο το σέρβις πέρασαν μπροστά 8-7. Ακολούθησε μάχη πόντο με πόντο, η Ελπίδα είχε δύο ματς μπολ (13-14, 15-16) αλλά δεν κατάφερε να τελειώσει το ματς ενώ ο Αρης εκμεταλλεύτηκε τις δικές του ευκαιρίες.

Τα σετ: 25-14, 25-18, 18-25, 19-25, 19-17

ΑΡΗΣ (Τσαϊρέλης): Κωνσταντίνου, Παπαδοπούλου, Ζωίδου, Μπάκα, Βάνη, Βασιλείου, Πετρινόλη (λ) - Καραβάτου, Κουτσολουκά, Μπρουκς, Μιχαηλίδου, Νταντούλα.

ΕΛΠΙΣ (Χρυσομαλλίδης): Αθανασιάδου, Σουπιώνη, Ράντοβιτς, Γκόλτσιου, Παπαδοπούλου, Τ. Αρμουτσή, Ευγενίδου (λ) - Ιασωνίδου (λ), Λιούτα, Γούση, Αμπεριάδου, Πατίκα, Μ. Αρμουτσή.

* Τα ζευγάρια των προημιτελικών: Αρης - ΕΟΣ, Ελπίς - Μακεδόνες, ΠΑΟΚ - Αίας, Ν. Βότσης - Πήγασος.