H Ελπίδα Αμπελοκήπων ανακοινώνει την συμφωνία της με την 20χρονη λίμπερο Αθηνά Αργυρίου που θα ενισχύσει την γυναικεία ομάδα στο πρωτάθλημα της Α2. Η Αθηνά κατάγεται από την Καστοριά, γεννήθηκε στις 12/10/1998 και έχει φορέσει την φανέλα της ΑΠ Καστοριάς και του ΑΣΚ Λαγκαδά. Την καλωσορίζουμε στον Σύλλογο και της ευχόμαστε καλή χρονιά.

Επίσης, η Ελπίδα ανακοινώνει την απόκτηση της Μαρίας Νώτη από τον Κεραυνό Ωραιοκάστρου. Η νεαρή ακραία γεννήθηκε στις 18/12/2002 και θα ενισχύσει ακόμη περισσότερο τις αναπτυξιακές μας ομάδες. Την καλωσορίζουμε στην οικογένεια της Ελπίδας και ευχαριστούμε τον Κεραυνό Ωραιοκάστρου για την συνεργασία του, καθώς και την οικογένεια της αθλήτριας που εμπιστεύτηκε τον Σύλλογό μας.

* Με τη λήξη της μεταγραφικής περιόδου, η Ελπίδα Αμπελοκήπων ανακοινώνει ότι παραχώρησε με υποσχετική ενός χρόνου τις αθλήτριες Χριστίνα Πανταζή (Ακαδημίες Πεύκων), Εβίτα Καρακατσιάνη (ΑΣ Γιάννενα), Μαρία Μπολέτου (Ηρακλής Γέφυρας), Πόπη Καραγιάννη, Αννα Χυτίρογλου (ΕΟΣ), Κωνσταντίνα Τσιφλικιώτη (Καμπανιακός), Βαλεντία Πυργιώτη, Ραφαέλα Καλομοίρη (ΔΑΣΩ), Ανδρομάχη Σλόπη (Ελπίδα Τούμπας), Τίνα Καραδήμου (ΒΑΟ), Ανδριάνα Ιασωνίδου, Αθανασία Καπούτση, Αναστασία Σκεφαλέ, Φωτεινή Ταϊτζόγλου, Θένα Παντελόγλου (Πανελλήνιος Νεάπολης), Νεφάλη Τυχάλα (Ελπίς Σερρών), Λευκή Κιάτα, Μαρία Γκασισβίλι (Ολυμπος Κορδελιού) και Σουζάνα Ομάνη (ΑΠΚ Νεάπολης). Επίσης, αποδέσμευσε τις αθλήτριες Αθανασία Καπούτση και Φωτεινή Ταϊτζόγλου.

Ευχαριστούμε όλες τις παραπάνω αθλήτριες για την προσφορά τους στον Σύλλογο και τους ευχόμαστε καλή σταδιοδρομία στις νέες τους ομάδες.