Τον πρώτο της πανελλήνιο τίτλο στα αγόρια κέρδισε την Κυριακή η Ελπίδα, μετά τη νίκη της με 3-1 επί του Ολυμπιακού στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παμπαίδων που διεξήχθη στη Θεσσαλονίκη. Η κατάκτηση του πρωταθλήματος πανηγυρίστηκε όπως της άξιζε από τους νεαρούς αθλητές, τους γονείς τους και τους φίλους του συλλόγου, που είχαν δυναμική παρουσία στο γυμναστήριο της Πολίχνης.

Ολοκληρώθηκε έτσι μία μαγική χρονιά στα αναπτυξιακά πρωταθλήματα των αγοριών, με ένα Πρωτάθλημα Ελλάδος, ένα χάλκινο μετάλλιο στο Πανελλήνιο Παίδων, δύο Πρωταθλήματα ΕΠΕΣΘ σε Παίδες και Παμπαίδες, καθώς και ένα χάλκινο μετάλλιο στους εφήβους. Επίσης, θα πρέπει να τονιστεί ότι η ομάδα των Παμπαίδων τερμάτισε τη χρονιά αήττητη, με 17 νίκες σε ισάριθμους αγώνες. Αξίζουν θερμά συγχαρητήρια στους αθλητές, τον προπονητή τους Βαλάντη Μαμάη, καθώς και σε όσους βοήθησαν για να έρθει αυτή η επιτυχία.

Σε ότι αφορά τον αγώνα, η Ελπίδα ξεκίνησε με άγχος γνωρίζοντας ότι ήθελε μόνο τρίποντο. Η απώλεια του πρώτου σετ μεγάλωσε την αγωνία, αλλά το καλό ξεκίνημα στο δεύτερο σετ (6-1) και η ισοφάριση επανέφεραν την ηρεμία. Το τρίτο σετ ξεκίνησε επίσης καλά αλλά στο τέλος λίγο έλειψε να έρθει η ανατροπή, καθώς το 21-16 έγινε 21-21. Οι νεαροί "πράσινοι" όμως κατάφεραν να κάνουν το 2-1 και να πάρουν στη συνέχεια και το τέταρτο σετ, βάζοντας έτσι τέλος στον αγώνα.

Τα σετ: 16-25, 25-16, 25-23, 25-23

ΕΛΠΙΣ (Μαμάης): Πέτρου, Τακματζίδης, Γιαμακίδης, Σαλταφερίδης, Γιαμούκογλου, Παπουλίδης, Αντωνιάδης (λ) - Σειράς, Ι. Σταμάτης.

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Κυριακάκης): Σαπουτζής, Μπαραμπάτης, Μάρτος, Απ. Στράτος, Ρούσσας, Μπακοδήμος - Αθ. Στράτος, Χατζηκλημάνογλου.

* Στον άλλο αγώνα της ημέρας ο Πανερυθραϊκός νίκησε τον Μουδανιών με 3-1 και κατάκτησε την δεύτερη θέση.

ΤΕΛΙΚΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
Ελπίς 7
Πανερυθραϊκός 4
ΠΟ Μουδανιών 4
Ολυμπιακός 3