Δεν τα κατάφερε σήμερα η ομάδα στον ημιτελικό. Το παιχνίδι ξεκίνησε με τους παίκτες να είναι συγκεντρωμένοι στο πλάνο και για ένα ημίχρονο η ομάδα κρατούσε βραχεία κεφαλή στο σκορ, αν και ο αντίπαλος είχε την μερίδα του λέοντος στα κερδισμένα φάουλ.

Στο ίδιο μοτίβο και στην αρχή του δεύτερου ημιχρόνου, ο αντίπαλος έπαιζε το μεγαλύτερο διάστημα άμυνα ζώνης και μας έδωσε πολλά ελεύθερα σουτ τα οποία δυστυχώς δεν βάλαμε, σε αντίθεση με την αντίπαλη ομάδα που στο δεύτερο ημίχρονο βελτίωσε πολύ τα ποσοστά της στα τρίποντα και πήρε το προβάδισμα.Μια ομαδική αντίδραση στο τέλος του τέταρτου δεκαλέπτου μείωσε το παιχνίδι στους 4 πόντους αλλά και πάλι δεχθήκαμε σημαντικά καλάθια και η ανατροπή δεν ήρθε ποτέ, με αποτέλεσμα να χάσουμε την πρόκριση στον μεγάλο τελικό.

Συνεχίζουμε στον μικρό τελικό στην προσπάθεια να φέρουμε ένα μετάλλιο στην μνήμη του Γιώργου Βράγγα (φωτογραφία) στον οποίο είναι αφιερωμένο το φετινό τουρνουά και ο οποίος ήταν και θα είναι για πάντα επίτιμο μέλος της Ελπίς Αμπελοκήπων

ΑΡΙΩΝ - ΕΛΠΙΣ 76 - 66

Δεκάλεπτα: 16-19, 34-38, 54-50, 76-66

ΑΡΙΩΝ (Τουλούμης): Αλεξιάδης 12, Τουλούμης 3, Μητσάκης 18 (4), Σπυρόπουλος 12 (4), Παπαϊωάννου 13, Σουκουλιάς 10, Κανλής, Μοσκόφογλου, Μακαρόνης, Ταρνανίδης 8.

ΕΛΠΙΣ (Καραγιαννίδης - Γεροντίδης): Πιπιλιάρης 11, Πεγιάς 3 (1), Παπαγκιντσίδης, Ναλμπάντης 11 (1), Πλιόσκας Β. 4, Χαλκίδης, Χατζηνικολάου 14 (4), Πλιόσκας Θ. 8, Μπατσίλας, Παπλωματάς 6, Κιουρσίδης, Μαρκίδης 9.