Tο ΔΣ της Ελπίδας Αμπελοκήπων ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον προπονητή Σταύρο Γουναρίδη, ο οποίος θα αναλάβει χρέη υπευθύνου υποδομών Μπάσκετ από την αγ. περίοδο 2018-2019.

Βασικός στόχος της νέας συνεργασίας είναι η προώθηση του αθλήματος και η δημιουργία φυτωρίου αθλητών που θα στελεχώσουν αργότερα την ανδρική ομάδα του Συλλόγου. Η δημιουργική απασχόληση των παιδιών, σε συνδυασμό με την διαρκή βελτίωσή τους αποτελεί για την Ελπίδα τον πιο σημαντικό στόχο.

Με μεγάλη χαρά καλωσορίζουμε τον νέο μας συνεργάτη στην οικογένεια της Ελπίδας και του ευχόμαστε υγεία και παραγωγικό έργο.

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

Ο Σταύρος Γουναρίδης είναι προπονητής μπάσκετ και από το 1990 απασχολήθηκε σε πολλές ομάδες της πόλης μας, ανδρικές , γυναικείες και τμήματα υποδομής. Για μια δεκαετία διετέλεσε προπονητής στα γυναικεία τμήματα του Αίαντα Ευόσμου με πολλές διακρίσεις και παρουσία σε τρία (3) συνεχόμενα Final Four. Συμμετείχε ως προπονητής στην άνοδο με την ομάδα του Αγ. Αθανασίου από την Γ΄ ΕΚΑΣΘ στη Β΄. Τα δύο τελευταία χρόνια προπονούσε την παιδική ομάδα του Μακεδονικού όπου φέτος έφτασε μέχρι τα ημιτελικά του Final Six.

Συμμετείχε σε σεμινάρια των Houston Rockets στο Τexas των ΗΠΑ με εκπαίδευση και παρακολούθηση στις ατομικές και ομαδικές προπονήσεις της επαγγελματικής ομάδας των Rockets. Επίσης συμμετείχε σε πολλά σεμινάρια του ΣΕΠΚ και του αθλητικού μάνατζμεντ.