Χωρίς να χάσει την συγκέντρωσή της, η Ελπίδα νίκησε εύκολα τον ΠΟ Μουδανιών με 3-0 και εξασφάλισε την πρόκριση στα προημιτελικά του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Παίδων ως πρώτη του ομίλου της. Ετσι, την Κυριακή 6/5 στις 15.00 θα αναμετρηθεί στο γυμναστήριο «Αλ. Νικολαΐδης» της Πολίχνης με τον Αίαντα Ευόσμου για μία θέση στο Final Four (22-25 Ιουνίου).

Ο ΠΟΜ δυσκόλεψε την Ελπίδα μέχρι τα μέσα του πρώτου σετ, αλλά στη συνέχεια οι «πράσινοι» βελτιώθηκαν και κυριάρχησαν στο γήπεδο. Η εικόνα του ματς έδωσε την δυνατότητα για ροτέισον εν όψει του προημιτελικού της Κυριακής, αφού υπήρχε και η κούραση από τον αγώνα με την Ορεστιάδα.

Τα σετ: 25-16, 25-15, 25-8

ΕΛΠΙΣ (Μαμάης): Σαλταφερίδης, Ρετζέπης, Σιμητός, Γιαμακίδης, Αθανασίου, Γιαμούκογλου, Πούλος (λ) - Αντωνιάδης (λ), Μαγδαλιανίδης, Πέτρου, Χατζηνάκος, Τακματζίδης.

ΠΟΜ (Ροδοβίτης): Θωμαδάκης, Θ. Κλεπουσνιώτης, Τσάλας, Κασκανιώτης, Ματθαίου, Μέγας, Μωραϊτόπουλος (λ) - Ιατρού, Δ. Κλεπουσνιώτης, Πούλος, Κουβράκης, Κατόγλου.

* Στον άλλον αγώνα η Ορεστιάδα νίκησε 3-0 την ΕΑ Λάρισας. Στον όμιλο του Ευόσμου ο Εβρος νίκησε 3-0 τον Αίαντα και η Πρέβεζα 3-2 τον Αριστοτέλη.

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: Ελπίς 8, Ορεστιάδα 7, ΠΟ Μουδανιών 3, ΕΑ Λάρισας 0.

* Το πρόγραμμα της Κυριακής 6/5 στην Πολίχνη: 15.00 Ελπίς - Αίας Ευόσμου, 17.00 Εβρος Σουφλίου - Ορεστιάδα. Οι νικητές των δύο αγώνων θα προκριθούν στο Final Four.