Πριν από ένα χρόνο η Ελπίδα κατακτούσε στη Νεάπολη το πρωτάθλημα Παμπαίδων της ΕΠΕΣΘ, τον πρώτο αναπτυξιακό τίτλο της ιστορίας της και αύριο επιστρέφει στο Final Four της διοργάνωσης με στόχο να διατηρήσει τα… κεκτημένα. Ως «προίκα» κουβαλά την εντυπωσιακή πορεία στην Α’ φάση του πρωταθλήματος, όπου σε 11 αγώνες δεν έχασε ούτε σετ!

Αντίπαλος των νεαρών «πράσινων» στον ημιτελικό της Παρασκευής θα είναι ο Αίας Ευόσμου, τον οποίο είχαν κερδίσει στον περυσινό τελικό και ο τεχνικός της ομάδας Βαλάντης Μαμάης δήλωσε στην ιστοσελίδα της ΕΠΕΣΘ: «Θα προσπαθήσουμε να παρουσιαστούμε σοβαροί και να διεκδικήσουμε για δεύτερη συνεχόμενη φορά τον τίτλο. Το αήττητο που έχουμε δεν σημαίνει κάτι. Εύχομαι να γίνουν όμορφοι αγώνες και να γεμίσει το γήπεδο».

Το τμήμα Παμπαίδων έχει μακράν το καλύτερο ρεκόρ από όλα τα τμήματα του συλλόγου, αφού δεν έχει γνωρίσει την ήττα εδώ και δύο χρόνια. Η ομάδα είχε ηττηθεί για τελευταία φορά στις 16 Απριλίου 2016, στον μικρό τελικό του Final Four και από τότε ακολούθησε η… εκτόξευση προς την κορυφή: κατάκτησε αήττητη το περυσινό πρωτάθλημα, με 13/13 νίκες και προκρίθηκε επίσης αήττητη στους φετινούς τελικούς με 11/11 ήττες, ενώ ενδιάμεσα αρκετοί από τους αθλητές της ομάδας αναδείχτηκαν πρωταθλητές Παίδων με 15/15 νίκες.

* Tο ρόστερ Ελπίδας αποτελούν οι Χρήστος Γιαμακίδης, Χρήστος Σαλταφερίδης, Σωκράτης Πέτρου, Λευτέρης Γιαμούκογλου, Τάσος Τακματζίδης, Βασίλης Παπουλίδης, Ασημάκης Αντωνιάδης, Παύλος Θωμαΐδης, Δημήτρης Σίσκος, Γιώργος Σειράς, Κωνσταντίνος Γκέρτσης, Ιωάννης Σταμάτης, Μάριος Σταμάτης, Γιώργος Ακριτίδης και Νίκος Ιατρού.

* Το πρόγραμμα του Final Four:

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 27/4
18.00 Ελπίς - Αίας Ευόσμου
20.00 ΠΟ Μουδανιών - Πήγασος Πολίχνης

ΣΑΒΒΑΤΟ 28/4
18.00 Μικρός Τελικός
20.00 Τελικός