Παλεύοντας μέχρι το τέλος, αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ με 0-2, η γυναικεία ομάδα κατάφερε να νικήσει την πρωτοπόρο Νέα Γενεά με 3-2 και να διατηρήσει το αήττητό της στο «Ι. Λεμονίδης». Παράλληλα, τερμάτισε στην δεύτερη θέση και θα μπει με ένα μικρό προβάδισμα στην Β’ φάση της Α2 Γυναικών.

Στα δύο πρώτα σετ οι «πράσινες» υπέπεσαν σε πολλά λάθη στην υποδοχή και το σέρβις και έτσι βρέθηκαν πίσω στο σκορ. Μετά το 0-2 καθοριστική ήταν η είσοδος της Αθανασιάδου και της Χυτίρογλου που, σε συνδυασμό με την άνοδο των υπολοίπων, έδωσαν την ώθηση που χρειαζόταν η ομάδα για να φτάσει στην ανατροπή.

Τα σετ: 24-26, 20-25, 25-22, 25-18, 15-13

ΕΛΠΙΣ (Χρυσομαλλίδης): Καραμούτσα, Γκόλτσιου, Ι. Σουπιώνη, Αποστολίδου, Καρακατσιάνη, Παπάζογλου, Ε. Σουπιώνη (λ) - Αθανασιάδου, Χυτίρογλου, Αρμουτσή, Ντολοπούλου.

Ν. ΓΕΝΕΑ (Κοτόρτσης): Κοσμά, Στάικου, Μπάγγου, Φαλιάγκα, Λάππα, Καριοφυλλίδου, Παλτιμσίζογλου (λ) - Κομνίνο, Μπουρλή, Σταυρίδη, Ρεπανίδου.

* Τα άλλα αποτελέσματα: Μ. Αλέξανδρος - Ν. Βότσης 0-3, Νίκη Αλ. - Ν. Βύσσα 3-0.

* Στην Β’ φάση Νέα Γενεά θα ξεκινήσει με 4 βαθμούς, η Ελπίδα με 3, η Νίκη με 2 και ο Ν. Βότσης με 1. Ο ΑΟ Ν. Βύσσας, ο ΑΟ Καβάλας και ο Μ. Αλέξανδρος θα παίξουν στα Play Out.