Με το κεφάλι ψηλά αποχαιρέτησε η Ελπίδα το φετινό πρωτάθλημα νεανίδων, κερδίζοντας τον Ν. Βότση με 3-2. Παρά το γεγονός ότι είχε αποκλειστεί από το Final Four, η ομάδα του Γιώργου Χρυσομαλλίδη έπαιξε όπως αρμόζει στη βαριά της φανέλα και πέτυχε μία νίκη γοήτρου επί ενός αντιπάλου που ενδιαφερόταν για το αποτέλεσμα.

Η νίκη ήταν και το καλύτερο αποχαιρετιστήριο «δώρο» για την Χριστίνα Πανταζή και την Εβίτα Καρακατσιάνη, που ολοκλήρωσαν την παρουσία τους στις αναπτυξιακές κατηγορίες έχοντας κατακτήσει όλους τους τίτλους Παγκορασίδων, Κορασίδων και Νεανίδων. Η Ελπίδα ευχαριστεί για την τόσο μεγάλη προσφορά τους και τις δύο αθλήτριες, που φυσικά συνεχίζουν στην γυναικεία ομάδα.

Τα σετ: 24-26, 23-25, 25-20, 25-20, 15-13

ΕΛΠΙΣ (Χρυσομαλλίδης): Σουπιώνη, Παπάζογλου, Χυτίρογλου, Καρακατσιάνη, Γκόλτσιου, Πανταζή, Καραγιάννη (λ) - Παπαφωτίου, Τσιφλικιώτη, Αθανασιάδου, Ταυλίκου, Αρμουτσή, Δριντσούδη, Ευγενίδου (λ).

Ν. ΒΟΤΣΗΣ (Βαλσαμίδης): Σαλαγκούδη, Αντύπα, Κυριακίδου, Κώστογλου, Γαϊτανίδου, Λιούτα, Αλέξη (λ) - Θεοτή, Θωμαΐδου, Τριλυράκη, Πετροπούλου, Αντωνιάδου, Γιορανίδου, Καλονίκου (λ).