Την φιλόξενη αγκαλιά της άνοιξε για μία ακόμη φορά η Ελπίδα Αμπελοκήπων για τα ΑΜΕΑ. Με πρωτοβουλία της διοίκησης και των προπονητών των τμημάτων υποδομής βολεϊ τα μέλη του ΚΔΑΠ/ΑΜΕΑ του Δήμου Αμπελοκήπων Μενεμένης και οι συνοδοί τους φιλοξενήθηκαν, όπως κάθε μήνα, στο γυμναστήριο «Ι. Λεμονίδης» και έπαιξαν αθλητικά παιχνίδια μέσα σε γιορτινή ατμόσφαιρα. Στη συνέχεια η «Καλύτερη Ομάδα» αποχαιρέτησε τη χρονιά με… μπάρμπεκιου, το οποίο είχαν προετοιμάσει οι γονείς των αθλητών της Ελπίδας.

Παρόντες στην εκδήλωση ήταν ο Δήμαρχος Αμπελοκήπων Μενεμένης κ. Λάζαρος Κυρίζογλου, ο κ. Γιώργος Κυριλλίδης, επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Πολίτες σε Δράση», η δημοτική σύμβουλος κ. Κική Ζωναρέλλη και σύσσωμο το ΔΣ της Ελπίδας. Φυσικά, η εκδήλωση δεν θα μπορούσε να πετύχει χωρίς τη βοήθεια των μικρών αθλητών και αθλητριών του συλλόγου, που είχαν μαζική παρουσία στο γυμναστήριο.

* Υλοποιώντας και μία ακόμη κοινωνική δράση, η Ελπίδα Αμπελοκήπων βοηθά το νεοσύστατο Κοινωνικόύ Παντοπωλείο του Δήμου Αμπελοκήπων Μενεμένης και καλεί τους φίλους του Συλλόγου να ενισχύσουν με είδη μακράς διάρκειας (τρόφιμα, είδη καθαριότητας κλπ) την προσπάθεια αυτή. Για τον σκοπό αυτό υπάρχουν ειδικά διαμορφωμένοι χώροι συλλογής ειδών στα γυμναστήρια «Ι. Λεμονίδης» και ΕΑΚ Αμπελοκήπων.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

VIDEO