Μεγάλης βαθμολογικής σημασίας νίκη σημείωσαν την Παρασκευή οι κορασίδες της Ελπίδας στο πρώτο ντέρμπι της χρονιάς. Η ομάδα του Γιώργου Χρυσομαλλίδη νίκησε τον Αίαντα με 3-0 και έβαλε τις βάσεις για την πρόκριση στην οκτάδα του πρωταθλήματος.

Η Ελπίδα πραγματοποίησε πολύ ώριμη εμφάνιση, οι αθλήτριες ήταν συγκεντρωμένες από την αρχή μέχρι το τέλος και δεν επέτρεψαν στον αντίπαλό τους να προηγηθεί ούτε μία φορά σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού. Μεγάλο όπλο των «πράσινων» ήταν το σέρβις, που εκτός από εύκολους πόντους επέτρεψε να κυριαρχήσουν και στο μπλοκ.

Στο τέλος του αγώνα η ομάδα γιόρτασε τα γενέθλια της πασαδόρου Ευαγγελίας Αθανασιάδου, που έκλεισε τα 16 της χρόνια. Ακολουθεί ένα διήμερο ξεκούρασης και η προετοιμασία για το επόμενο δύσκολο παιχνίδι στην Χαλκιδική με τον ΠΟ Μουδανιών.

Τα σετ: 25-13, 25-20, 25-21

ΕΛΠΙΣ (Χρυσομαλλίδης): Αθανασιάδου, Χριστοδούλου, Δριντσούδη, Σουπιώνη, Αρμουτσή, Καλομοίρη, Ιασωνίδου (λ) - Πυργιώτη, Κιορπέογλου.

ΑΙΑΣ (Μποζίδης): Σαριδάκη, Μάτιου, Θεοδοσίου, Ματθαίου, Σαχανίδου, Αργυρίου, Γλυκίδου (λ) - Ηλιοπούλου, Παρούση, Ζούλφου.