Με ήττα για την εφηβική ομάδα της Ελπίδας έληξε ο αγώνας του Σαββάτου, αφού δεν τα κατάφερε απέναντι στον Μακεδονικό με το σκορ να λήγει 70-54 στο ΕΑΚ Αμπελοκήπων. Η ομάδα του Μάκη Γεροντίδη έδωσε σκληρή μάχη και έπαιξε με ψυχή μέχρι τη λήξη του αγώνα.

Το παιχνίδι μέχρι το τρίτο δεκάλεπτο ήταν αμφίρροπο, με τις δυο ομάδες να συμβαδίζουν στο σκορ. Στο τελευταίο δεκάλεπτο όμως η αντίπαλη ομάδα πέρασε μπροστά και δημιούργησε μια διαφορά ασφαλείας που διατήρησε μέχρι το τέλος. Η ομάδα όμως παρά το αποτέλεσμα παρουσίασε πολύ καλό θέαμα στο κοινό.

Στον αγώνα συνέβη κι ένα άτυχο περιστατικό, καθώς στα τελευταία δεύτερα του δευτέρου δεκαλέπτου τραυματίστηκε ο παίκτης της Ελπίδας Δημήτρης Μιχαλόπουλος, στον οποίο και θα θέλαμε να ευχηθούμε εκ μέρους όλης της ομάδας καλή ανάρρωση.

Δεκάλεπτα: 19-20, 39-32, 46-49, 54-70

Διαιτητές: Χατζίδου, Ξενιτόπουλος

ΕΛΠΙΣ (Γεροντίδης): Γιαγλής, Σταματίου 5, Ιωαννίδης 7, Σιμόπουλος, Ευγενιάδης 8 (1), Μανελίδης, Χαρατσίδης, Μιχαλόπουλος 16 (1), Στάμος 13 (1), Λάντζας 5 (1).

ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ (Ιωαννίδης): Μπίσμπος 4, Καρακάρης 5, Κυλαντωνίδης 7, Τσινασλανίδης Π, Τρουβας 6, Αστερίου 20, Τσινασλανίδης Α., Σαλματζίδης 10, Μανκο 11 (1), Τσιρούλης 7.