Πολύ σημαντική νίκη, που εδραιώνει περισσότερο την θέση της στην πρώτη τετράδα της Α2, σημείωσε η ομάδα Ανδρών επί του Αθλου Ορεστιάδας και θα πάει με υψηλό ηθικό στο ντέρμπι με τον πρωτοπόρο Απόλλωνα Καλαμαριάς. Τα σκαμπανεβάσματα δεν έλειψαν και πάλι από τους αθλητές του Γιώργου Καραβιδόπουλου, ωστόσο αυτή τη φορά τα καλά διαστήματα ήταν περισσότερα (με αποκορύφωμα το εξαιρετικό πρώτο σετ), ενώ και οι βοήθειες που είχε η ομάδα από τον πάγκο την έσπρωξαν προς τη νίκη.

Καθοριστικό ήταν το τρίτο σετ, στο οποίο ο Αθλος προηγήθηκε με 20-22, αλλά ένα εντυπωσιακό σερί του Γαληρόπουλου από τη γραμμή του σέρβις ανέτρεψε την κατάσταση (24-22) και έδωσε το προβάδισμα στην Ελπίδα. Στο τάι μπρέικ οι "πράσινοι" ξέφυγαν με 7-2 και 13-9 και τελείωσαν το παιχνίδι χωρίς μεγάλο άγχος.

Τα σετ: 25-21, 17-25, 25-23, 21-25, 15-11

ΕΛΠΙΣ (Καραβιδόπουλος): Επιτροπάκης, Χαριδήμου, Γαληρόπουλος, Παπαδόπουλος, Μωρές, Χατζηχριστάκης, Κουκούλης (λ) - Καρακόλιας, Καραβιδόπουλος, Γκιτέρσος, Αντωνίου, Μουράτης.

ΑΘΛΟΣ (Τσιακμάκης): Διαμαντίδης, Τριανταφυλλίδης, Καρδαμανίδης, Μαρκίδης, Κουσίδης, Καψαλιάρης, Σαββόγλου (λ) - Μαμαλίγκας, Τσιαμίτας, Αλεξούδης, Μποκαλίδης.

* Τα άλλα αποτελέσματα: Απόλλων - ΓΕΑ 3-1, ΑΟ Ορεστιάδας - ΑΕ Κομοτηνής 0-3, Αρης - ΑΟ Σερρών (19/11).

* Η επόμενη αγωνιστική: Απόλλων - Ελπίς (25/11), Αθλος - Αρης, ΑΟ Σερρών - ΑΟ Ορεστιάδας, ΓΕΑ - ΑΕ Κομοτηνής.