Με νέα πρόσωπα στο έμψυχο υλικό και νέους στόχους ξεκινά τη νέα αγωνιστική περίοδο η ανδρική ομάδα της Ελπίδας Αμπελοκήπων. Μοναδική σταθερή παρουσία στον πάγκο της ο Γιώργος Καραβιδόπουλος, που έφερε στο «Ι. Λεμονίδης» μία σειρά από νεαρούς αθλητές και τους εμπιστεύεται για να υλοποιήσουν τον στόχο μιας καλής πορείας στην Α2 Ανδρών.

«H Eλπίδα έχει μία νέα ομάδα και βασιζόμαστε στον ενθουσιασμό, την δουλειά που κάνουμε στο γήπεδο και το καλό κλίμα. Δεν παραβλέπουμε την απειρία των αθλητών μας και ξέρουμε ότι αυτός είναι ο κυριότερος αντίπαλός μας», είπε ο Ελληνας τεχνικός στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου (aselpis.gr).

Η σεζόν για τους «πράσινους» αρχίζει το Σάββατο 21/10 (19.30) με εντός έδρας τοπικό ντέρμπι εναντίον του ενισχυμένου Αρη και ο Γιώργος Καραβιδόπουλος περιμένει από τους αθλητές του να δείξουν το καλό τους πρόσωπο: «Ξέρουμε ότι θα αντιμετωπίσουμε μία ομάδα πιο έμπειρη και καλύτερη στα χαρτιά. Θα προσπαθήσουμε να αποδείξουμε ότι τα χαρτιά δεν λένε πάντα την αλήθεια».

Κατά την μεταγραφική περίοδο η Ελπίδα ήταν αρκετά δραστήρια, αφού ενίσχυσε την ομάδα με τον διεθνή Κύπριο διαγώνιο Στέφανο Χαριδήμου και νεαρούς ταλαντούχους αθλητές όπως οι Κυριάκος Παπαδόπουλος, Παυσανίας Αντωνίου, Χρήστος Γκιτέρσος, Δημήτρης Μουράτης, Λευτέρης Νικολαΐδης, Θάνος Κουκούλης και Νίκος Τσαπάκης.

Αυτοί, μαζί με τους «παραμένοντες» Πρόδρομο Μωρέ, Φώτη Χατζηχριστάκη, Νίκο Καραβιδόπουλο, Θάνο Επιτροπάκη, Ευθύμη Γαληρόπουλο και Γιώργο Μπολέτο, θα κληθούν να καλύψουν τις αποχωρήσεις των Σταυρακάκη, Μούχλια, Ναζίρη, Μιχελάκη και Γκουδελόπουλου.

VIDEO