Η Ελπίδα Αμπελοκήπων ανακοινώνει την απόκτηση του διεθνούς Κύπριου διαγώνιου Στέφανου Χαριδήμου από την ΑΕ Καραβά, ο οποίος θα ενισχύσει την ανδρική ομάδα στο φετινό πρωτάθλημα της Α2 Ανδρών.

Ο Στέφανος γεννήθηκε στις 30/41997, έχει ύψος 1.97 και αγωνίστηκε ως το 2016 στον Εθνικό Λατσιών, με τον οποίο κατέκτησε το πρωτάθλημα Β’ κατηγορίας και την άνοδο στη μεγάλη κατηγορία της Κύπρου. Κατέκτησε ακόμη το χρυσό μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Μικρών Κρατών Κ20 με την Εθνική Κύπρου, αναδείχτηκε MVP και καλύτερος διαγώνιος της διοργάνωσης και αναδείχτηκε καλύτερος νέος βολεϊμπολίστας της Κύπρου για το 2016.

Εξαργύρωσε τις επιτυχίες του αυτές με μία μεταγραφή στην ΑΕ Καραβά, με την οποία αγωνίστηκε στην Α’ κατηγορία. Φέτος κατέκτησε το αργυρό μετάλλιο με την Εθνική Ενόπλων, στους Αγώνες Ενόπλων Δυνάμεων Ελλάδας-Κύπρου. «Είμαι πολύ χαρούμενος που θα ξεκινήσω μία νέα σεζόν εκτός συνόρων της Κύπρου και νιώθω έτοιμος για τις νέες προκλήσεις που με περιμένουν. Εύχομαι να έχουμε μια υγιή σεζόν και να πετύχουμε στο μέγιστο, πάντα με τη σωστή καθοδήγηση του προπονητή μας, τους στόχους που έχει θέσει ο σύλλογος», δήλωσε ο Χαριδήμου καθώς ετοιμάζεται να έλθει στην Ελλάδα για το νέο σταθμό της καριέρας του.

Η Ελπίδα καλωσορίζει τον Στέφανο στην οικογένειά της και του εύχεται καλή αγωνιστική χρονιά.