Με την τέταρτη θέση στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κορασίδων επέστρεψε από την Αθήνα η Ελπίδα, ολοκληρώνοντας μία ακόμη χρονιά μέσα στις τέσσερις καλύτερες ομάδες της Ελλάδας. Στον τελευταίο της αγώνα, που δεν είχε βαθμολογικό ενδιαφέρον, η ομάδα ηττήθηκε με 3-1 από τον Ηρακλή Κηφισιάς, αν και είχε την ευκαιρία να πάει τουλάχιστον στο τάι μπρέικ.

Η Ελπίδα όμως δεν έφυγε με άδεια χέρια από την Κηφισιά, αφού η Ιωάννα Σουπιώνη αναδείχτηκε καλύτερη σέρβερ του Final Four και κέρδισε το σχετικό έπαθλο. Και τις τρεις μέρες η διαγώνια της Ελπίδας «βομβάρδιζε» από τη γραμμή του σέρβις τις αντίπαλες υποδοχείς.

Αξίζουν συγχαρητήρια στις αθλήτριες και στον προπονητή Γιώργο Τεμελούδη για την σπουδαία χρονιά, που συνοδεύτηκε από το αργυρό μετάλλιο στο Final Four της ΕΠΕΣΘ και την πρόκριση στο Final Four του Πανελληνίου Πρωταθλήματος.

Τα σετ: 25-19, 15-25, 18-25, 23-25

ΕΛΠΙΣ (Τεμελούδης): Παπάζογλου, Μ. Αρμουτσή, Σουπιώνη, Αθανασιάδου, Αμπεριάδου, Γκόλτσιου, Ιασωνίδου (λ) - Ευγενίδου (λ), Γούση, Λιούτα, Τάτση, Τ. Αρμουτσή, Ταυλίκου, Δριντσούδη.

ΗΡΑΚΛΗΣ (Πολύζος): Χούντα, Τσελέπη, Σωτηροπούλου, Αθ. Βογιατζόγλου, Ι. Βογιατζόγλου, Περγαντή, Κόττα (λ) - Καμπυλαύκα (λ), Γεωργίου, Μερκουριάδη, Αρμάου, Κυριακού, Κοντούδη, Αρ. Βογιατζόγλου.

* Το πανόραμα του Final Four:

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 23/6
Ελπίς - Φοίβος Μελισσίων 0-3
Ηρακλής Κηφισιάς - Αρης 3-1
ΣΑΒΒΑΤΟ 24/6
Ηρακλής Κηφισιάς - Φοίβος 3-1
Ελπίς - Αρης 1-3
ΚΥΡΙΑΚΗ 25/6
Ελπίς - Ηρακλής Κηφισιάς 1-3
Φοίβος - Αρης 2-3

ΤΕΛΙΚΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: Ηρακλής Κηφισιάς 6, Αρης 5, Φοίβος 4, Ελπίς 3.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ