Με τον καλύτερο τρόπο ολοκλήρωσαν τη σεζόν οι παμπαίδες της Ελπίδας, κερδίζοντας τον Πρωτέα στο ΕΑΚ Αμπελοκήπων με 75-49. Η ομάδα του Μάκη Γεροντίδη που σημειώσε την πέμπτη σερί νίκη της συνέχισε την εξαιρετική πορεία της για φέτος και ολοκλήρωσε επιτυχώς μια σειρά καλών εμφανίσεων, μετρώντας μία μόνο άσχημη εμφάνιση στη φετινή χρονιά.

Περνώντας στα κύρια σημεία του αγώνα, η Ελπίς φάνηκε από την αρχή πιο δυνατή από τους αντιπάλους, κυριαρχώντας από την έναρξη του παιχνιδιού μέχρι το τέλος. Οι γηπεδούχοι, από το πρώτο δεκάλεπτο εξασφάλισαν μία σημαντική διαφορά που τους επέτρεψε να παίξουν ελεύθερα και χωρίς άγχος, απολαμβάνοντας το παιχνίδι. Η ομάδα του Μάκη Γεροντίδη πιο ενωμένη από ποτέ, ατενίζει τους στόχους της επόμενης χρονιάς.

Δεκάλεπτα: 21-13, 34-19, 54-34, 75-49.

Διαιτητές: Τζεκάκης, Ξενητόπουλος

ΕΛΠΙΣ (Γεροντίδης): Ελευθεριάδης 4, Βεκηδημητριάδης, Τσουλφαϊδης 2, Καραπαναγιώτιδης, Κέλογλου 7, Στόικος 26, Κουτούλας 8, Δημητριάδης 2, Στάμος 12, Καμπάνταης 14.

ΠΡΩΤΕΑΣ (Αποστόλου): Λουκίδης, Παραστατίδης 5 (1), Γεωργιάδης 6, Γιαννακούδης 21, Λαζαρίδης 2, Μηλιόπουλος 3, Παπαδόπουλος 1, Μούλα 2, Μουχατζίρης, Βέβες 5 (1), Γρηγοριάδης 4, Πασχαλίδης.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ