Ρουτίνα έχουν γίνει τα Final Four για την Ελπίδα και οι Παγκορασίδες δεν θα μπορούσαν να λείπουν από τη φετινή αλυσίδα των επιτυχιών. Η ομάδα του Γιώργου Τεμελούδη νίκησε και εκτός έδρας το Πειραματικό με 3-1 και έγινε η ΕΚΤΗ ομάδα του συλλόγου που προκρίνεται φέτος σε τελική φάση της ΕΠΕΣΘ. Επίσης, ισοφάρισε έτσι το ρεκόρ των ΕΞΙ συνεχόμενων συμμετοχών σε Final Four, που έχει ο Ηρακλής από το διάστημα 2002-2007, ενώ ο Γιώργος Τεμελούδης έγινε ο πρώτος προπονητής που προκρίνεται σε ΕΞΙ συνεχόμενα Final Four Παγκορασίδων. Τέλος, πρέπει να υπογραμμιστεί ότι η Ελπίδα προκρίνεται για τρίτη φορά σε ΟΛΑ τα Final Four αναπτυξιακών πρωταθλημάτων αγοριών και κοριτσιών την ίδια χρονιά, όπως είχε κάνει το 2013 και 2014.

Πάνω απ’ όλα, η πρόκριση αποτελεί επιτυχία μιας πρωτοεμφανιζόμενης ομάδας, από τις οποίες μόνο μία είχε αγωνιστική συμμετοχή στους περυσινούς τελικούς και οι οποίες δούλεψαν με τον προπονητή τους, βελτιώνονταν σε κάθε αγώνα και έδωσαν απαντήσεις σε εκείνους που δεν τις υπολόγιζαν. Μια ομάδα 14 αθλητριών, που όλες έβαλαν το δικό τους λιθαράκι για να έλθει η επιτυχία.

Ο αγώνας του Σαββάτου διεξήχθη σε εξαιρετική ατμόσφαιρα που δημιούργησαν οι γονείς και φίλοι των δύο ομάδων, χωρίς να ακουστεί ούτε μία αποδοκιμασία παρά μόνον χειροκροτήματα. Με εξαίρεση το πρώτο σετ, το οποίο πήρε εύκολα η Ελπίδα, στα άλλα τέσσερα έγινε πραγματική μάχη με την γηπεδούχο ομάδα να αντιστέκεται και να παραμένει κοντά στο σκορ και τις νεαρές αθλήτριες της Ελπίδας να δείχνουν καρδιά πρωταθλητή. Το ματς ολοκληρώθηκε σε πανηγυρική ατμόσφαιρα, με κοινές αναμνηστικές φωτογραφίες και τους γονείς της Ελπίδας να συγχαίρουν τα κορίτσια του Πειραματικού. Συγγχαρητήρια στην ομάδα του Πειραματικού για την προσπάθειά της και το ήθος των αθλητριών και των ανθρώπων της, που μετέτρεψαν τον αγώνα σε μια πραγματική γιορτή. Ετσι όπως πρέπει να είναι όλοι οι αγώνες...

Τα σετ: 8-25, 20-25, 28-26, 21-25

ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΟ (Κουτσιανικούλη): Σαρρηγιάννη, Τριανταφυλλίδου, Τσομπάνη, Καραγιαννάκη, Κουρεμένου, Καμπούρη - Σπανοπούλου, Τερζή, Μπουγιουκλή.

ΕΛΠΙΣ (Τεμελούδης): Κολιού, Τσουμπέκη, Σ. Τάτση, Αρμουτσή, Πυργιώτη, Λαζαρίδου - Αντωνιάδου, Κοκαβέση.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ