Εξαιρετική εμφάνιση πραγματοποίησε η ομάδα των παμπαίδων της Ελπίδας, η οποία αντιμετώπισε επιτυχώς την αντίστοιχη του Πύργου Χαλάστρας και νίκησε με σκορ 76-38 στο ΕΑΚ Αμπελοκήπων. Η ομάδα του Μάκη Γεροντίδη μπήκε πολύ δυνατά στο παιχνίδι και κυριάρχησε στον αγωνιστικό χώρο από πολύ νωρίς. Μόνο στο πρώτο δεκάλεπτο οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να κοντράρουν τους γηπεδούχους με τις δύο ομάδες να είναι μαζί στο σκορ.

Από το δεύτερο δεκάλεπτο και μετά, ωστόσο, η ομάδα του Μάκη Γεροντίδη έπαιξε δυνατά δημιουργώντας τη διαφορά στους 10 πόντους στα 5 λεπτά πριν τη λήξη του ημιχρόνου, για να φτάσει στους 13 με τη λήξη του. Το δεύτερο δεκάλεπτο ήταν ακόμη πιο εύκολο το παιχνίδι για την Ελπίδα, έχοντας μία καλή διαφορά ασφαλείας έπαιξε απελευθερωμένη και απόλαυσε τον αγώνα, αυξάνοντας σημαντικά τη διαφορά για να οδηγήσει στο 76-38 με το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή. Η Ελπίδα ήδη ετοιμάζεται για τον επόμενο αγώνα στις 20/05 οπότε θα αναμετρηθεί με την ομάδα της Χαλκηδόνας 2 στο γήπεδο Χαλκηδόνας.

Δεκάλεπτα: 18-14, 37-20, 61-28, 76-38

Διαιτητής: Τζεκάκης

ΕΛΠΙΣ (Γεροντίδης): Ελευθεριάδης 3 (1), Βεκηδημητριάδης 2, Τσουλφαίδης 2, Καραπαναγιωτίδης 2, Κέλογλου 2, Στόικος 11, Κουτούλας 7, Δημητριάδης, Στάμος 27, Καμπάνταης 20 (1).

ΠΥΡΓΟΣ (Αναγνωστίδης): Θεοφίλου 6, Τσιαλίκης, Μερτζάνης 2, Ραπτόπουλος 5 (1), Χριστοδούλου 4, Ραπτόπουλος Δ., Καραλιόλιος, Σιώλης 2, Καραλιόλιου Α 19.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ