Πρώτοι και καλύτεροι Ιστορία έγραψε χτες η ομάδα Παμπαίδων της Ελπίδας, καθώς έφερε στον σύλλογο τον πρώτο τίτλο σε ηλικιακό πρωτάθλημα αγοριών. Η ομάδα του Βαλάντη Μαμάη νίκησε στον τελικό του Final Four τον Αίαντα Ευόσμου με 3-1 παρουσία πολλών φίλων της Ελπίδας και όπως ήταν αναμενόμενο πανηγύρισε την κούπα με έντονο τρόπο, μέσα και έξω από το ΕΑΚ Νεάπολης.

Η επικράτηση της Ελπίδας ήταν απόλυτα δίκαιη και θα μπορούσε να ήταν πιο εύκολη μετά το 2-0. Οι νεαροί «πράσινοι» κυριάρχησαν στο πρώτο σετ και έκαναν σπουδαία ανατροπή στο δεύτερο σετ, αφού έχαναν με 15-18 και το κατέκτησαν με σερί 10-2. Στο τρίτο η αντίδραση του Αίαντα ήταν πιο έντονη και το καλό σέρβις έφεραν τη μείωση του σκορ, αλλά η Ελπίδα μπήκε δυνατά στο τέταρτο, πήρε από την αρχή το προβάδισμα και τελείωσε το παιχνίδι.

Η μεγάλη βραδιά επισφραγίστηκε με την ανάδειξη του Ραφαήλ Σιμητού ως MVP του Final Four από τους προπονητές και ήταν η επιβράβευση για την εξαιρετική του απόδοση και στους δύο αγώνες. Ηταν ακόμη το τέλειο κλείσιμο σε μία καταπληκτική σεζόν, με 13 νίκες σε ισάριθμους αγώνες και μόλις τρία χαμένα σετ. Ένα μεγάλο μπράβο λοιπόν στους πρωταθλητές μας Ραφαήλ Σιμητό, Χρήστο Γιαμακίδη, Χρήστο Σαλταφερίδη, Μιχάλη Ρετζέπη, Γιώργο Πούλο, Ιάσωνα Αθανασίου, Παναγιώτη Χατζηνάκο, Λευτέρη Γιαμούκογλου, Ασημάκη Αντωνιάδη, Παύλο Μαγδαλιανίδη, Σωκράτη Πέτρου και Βασίλη Παπουλίδη, τους προπονητές Βαλάντη Μαμάη, Γιώργο Καραβιδόπουλο και τους εφόρους Στράτο Φωτιάδη, Θεόφιλο Μάρτση και Δημήτρη Χατζηνάκο.

Τα σετ: 25-12, 25-20, 19-25, 25-20

ΕΛΠΙΣ (Μαμάης): Σιμητός, Γιαμακίδης, Σαλταφερίδης, Ρετζέπης, Πούλος, Αθανασίου - Χατζηνάκος, Γιαμούκογλου, Αντωνιάδης, Μαγδαλιανίδης.

ΑΙΑΣ (Σδραυκάκης): Ζαχαρόπουλος, Καλαγασίδης, Ζλατίντσης, Καραολάνης, Πεντίδης, Ν. Σδραυκάκης - Γ. Σδραυκάκης, Καμαριώτης.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΒΙΝΤΕΟ