Το χάλκινο μετάλλιο και την τρίτη θέση που οδηγεί στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα θα διεκδικήσει η ομάδα Παίδων της Ελπίδας, την Παρασκευή 10/3 στην Περαία (18.30) με αντίπαλο τον Αίαντα Ευόσμου. Η ομάδα του Βαλάντη Μαμάη ηττήθηκε στον ημιτελικό της Πέμπτης από τον ΠΟ Μουδανιών με 3-2, έπειτα από έναν αγώνα δραματικό, με πολλή ένταση και σοβαρά παράπονα για την ανεπάρκεια των διαιτητών.

Η Ελπίδα ξεκίνησε πολύ καλά και προηγήθηκε 1-0, παρά την αντίσταση του αντιπάλου και τα πολλά χαμένα σέρβις. Στη συνέχεια οι δύο ομάδες παρουσίασαν πολλά σκαμπανεβάσματα, με αποτέλεσμα τα επόμενα τρία σετ να κριθούν με μεγάλες διαφορές. Στο τάι μπρέικ η ομάδα των Μουδανιών ξέφυγε στο σκορ (8-4) και η Ελπίδα, εκτός από τα δικά της λάθη, πλήρωσε και τις λανθασμένες αποφάσεις των διαιτητών, όσες φορές πλησίασε τους αντιπάλους της στο σκορ.

Τα σετ: 25-19, 14-25, 25-14, 13-25, 10-15

ΕΛΠΙΣ (Μαμάης): Μαγδαλιανίδης, Αθανασίου, Φελεκίδης, Καλλέργης, Θωμ. Μυλωνάς, Σιμητός, Πούλος (λ) - Παπαδόπουλος (λ), Ρετζέπης, Γιαμακίδης, Σαλταφερίδης, Χατζηνάκος, Θεοδ. Μυλωνάς.

ΠΟΜ (Ροδοβίτης): Οικονόμου, Κοτζάι, Τερτίρογλου, Ματθαίου, Τσαχλάρης, Τερζής, Θωμαδάκης (λ) - Μωραϊτόπουλος (λ), Μαυρόπουλος, Πελέκας, Μιχαλάκης, Κασκανιώτης, Μαυρόπουλος.

* Το πανόραμα του Final Four:
ΠΕΜΠΤΗ 9/3: Ηρακλής - Αίας 3-1, Ελπίς - ΠΟ Μουδανιών 2-3
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10/3: 18.30 Αίας- Ελπίς (Μικρός Τελικός), 20.30 Ηρακλής - ΠΟ Μουδανιών (Τελικός)

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ