Για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά στον τελικό του πρωταθλήματος Νεανίδων της ΕΠΕΣΘ προκρίθηκε η Ελπίδα, αποκλείοντας τον Αίαντα Ευόσμου με 3-0 και σήμερα Τετάρτη θα υπερασπιστεί τον τίτλο της και θα διεκδικήσει το μοναδικό εισιτήριο για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα. Αντίπαλος, όπως και πέρυσι, θα είναι ο Αρης που απέκλεισε με το ίδιο σκορ τον Καμπανιακό.

Ο ημιτελικός της Τρίτης ήταν εντελώς διαφορετικός από την συνάντηση των δύο ομάδων στον όμιλο, πριν από δύο μήνες. Αυτή τη φορά η Ελπίδα ήταν πλήρης, καλύτερα προετοιμασμένη και είχε συνεχώς τον έλεγχο του αγώνα, χάρη στο καλό σερβίς και την αποτελεσματικότητα στο μπλοκ και τις κόντρα επιθέσεις. Ο Αίας προσπάθησε να ξαναμπεί στο παιχνίδι όταν προηγήθηκε με 19-15 στο τρίτο σετ, αλλά οι «πράσινες» απάντησαν άμεσα με σερί 6-0. Ένα άλλο στοιχείο που χαρακτήρισε την Ελπίδα ήταν η σημαντική βοήθεια που πρόσφεραν, ερχόμενες από τον πάγκο, οι Παπαφωτίου και Γκόλτσιου.

Στις κερκίδες η παρουσία της Ελπίδας ήταν επίσης έντονη, αφού οι γονείς και φίλοι της ομάδας δεν σταμάτησαν να παροτρύνουν τα κορίτσια, μαζί με τις αθλήτριες της γυναικείας ομάδας και την ομάδα των κορασίδων.

Τα σετ: 25-18, 25-13, 25-22

ΕΛΠΙΣ: Κ. Παπάζογλου, Δροσοπούλου, Κουτούλα, Μυλωνά, Πανταζή, Καρακατσιάνη, Δάκου (λ) - Παπαφωτίου, Γκόλτσιου.

ΑΙΑΣ: Ξανθοπούλου, Πεγκλίδη, Κλέπκου, Τζιαρλή, Βασιλοπούλου, Χαμαλίδου, Κούρτογλου (λ) - Κανταρτζή, Μότσιανου, Ιωαννίδου, Ματθαίου, Καραγιάννη (λ).

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ