Το πρώτο βήμα για την πρόκρισή της στο Final Four του πρωταθλήματος Κορασίδων έκανε το Σάββατο η Ελπίδα, κερδίζοντας τον πρώτο αγώνα με τον Ν. Βότση με 3-0. Ετσι την επόμενη Δευτέρα θα πάει στην έδρα του αντιπάλου για να πάρει τη νίκη και να μην χρειαστεί να επιστρέψει για τρίτο αγώνα στους Αμπελόκηπους (η σειρά κρίνεται στις δύο νίκες).

Η ομάδα του Γιώργου Τεμελούδη αξιοποίησε απόλυτα την δύναμη της έδρας και ξεπέρασε γρήγορα την ήττα της περασμένης εβδομάδας. Με όπλο το σέρβις οι νεαρές μας αθλήτριες αποδιοργάνωσαν τον αντίπαλο και κράτησαν την ψυχραιμία τους σε στιγμές έντασης, ώστε να μην αποπροσανατολιστούν από το στόχο της νίκης.

Τα σετ: 25-19, 25-14, 25-17

ΕΛΠΙΣ (Τεμελούδης): Αμπεριάδου, Ταυλίκου, Αθανασιάδου, Γκόλτσιου, Παπάζογλου, Σουπιώνη, Ευγενίδου (λ) - Ιασωνίδου (λ), Αρμουτσή, Δριντσούδη, Γούση, Λιούτα, Θωμαΐδου, Σπυρίδωνος.

Ν. ΒΟΤΣΗΣ (Βαλσαμίδης): Σαλαγκούδη, Αντύπα, Κυριλίδου, Ιορδανίδου, Ε. Παπαδοπούλου, Πετροπούλου, Παπουτσή (λ) - Καλονίκου (λ), Ντάντουλα, Βάνη, Τριανταφύλλου, Τριλυράκη, Α. Παπαδοπούλου.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ